"הסטודנטים שלנו גילו רצינות, על אף היות חלקם עובדים חיוניים, כולם נרתמו ללמידה מרחוק"

"הסטודנטים שלנו גילו רצינות, על אף היות חלקם עובדים חיוניים, כולם  נרתמו ללמידה מרחוק"
צילום: נב''ס

איתן מורג, ראש מגמת תעשייה וניהול במכללה הטכנולוגית נוף הגליל, נפעם אל מול רצינות הסטודנטים במכללה בימי הקורונה. "זה מאוד לא פשוט וקל ללמוד באופן מקוון בשעה הרגילה על פי מערכת המכללה כשבבית מסתובבים ילדים קטנים או כשאתה נמצא בעבודה חיונית למשק, למרות זאת הסטודנטים שלנו חדורי מטרה" אומר איתן מורג.

הסטודנטים במגמת תעשיה וניהול במכללה הטכנולוגית נוף הגליל ממשיכים בלמידה רצינית ויסודית על אף מגפת הקורונה , כאשר המרצים, בהובלת ראש המגמה, איתן מורג, מלמדים על פי מערכת הלמידה אשר תוכננה במכללה טרם מגפת הקורונה.

צילום: נב"ס

"אני מאוד מתפעל וגאה במוטיבציה הרבה של הסטודנטים במגמה, קיימתי שיעור דוגמא, איתרנו קשיים, מורכבויות, אתגרים והשתדלנו להעניק פיתרון לכל סטודנט, אומר איתן ומוסיף: לדוגמא יש סטודנטים העובדים אפילו יותר מאשר בימות שגרה מאחר והם נכללים בקטגורית חיוניים למשק, כך שנוצר מצב שהם לא יכולים להשתתף בשיעורים המקוונים בזמן אמת, גם להם מצאנו פתרון, אני מזכיר עוד שלחלק מהסטודנטים יש ילדים קטנים בבית, אין סבא וסבתא שיגיעו לשמרטפות בגלל המצב ובכל זאת הם מתמרנים יפה מאוד את עצמם כדי ללמוד באופן מקוון".

יצוין כי מרצי הקורסים פועלים כאמור על פי המערכת הקבועה, ראש המגמה איתן מורג מלמד בסמסטר זה רק את קורס 'ניהול משאבי אנוש', "המסר של הסטודנטים אלינו המרצים הוא שהסטודנטים מבקשים מאוד להמשיך בשגרת הלימודים, אני מאמין ובטוח שבסוף הסמסטר ילמדו באופן רציני ויסודי,כל הקורסים בסמסטר וכך לא ידחו קורסים לשנת הלימודים הבאה. כמו כן, אני נמצא כל העת עם יד על הדופק ובודק שלא יהיה חלילה מישהו שינשור במהלך הלימודים בשל מרכבות השעה".

צילום: אלבום פרטי

תרצה ריבק, מנכ"לית המכללה אמרה: "אני גאה בסטודנטים היקרים שלנו המגלים יצירתיות ורצון עז ללמוד בלמידה מקוונת ולא לוותר. אין ספק שזו תמונת מראה של צוות ההוראה הנפלא במכללה הפועל ללא לאות למען קידומם והישגיהם של הסטודנטים".

צילום: נב"ס
בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
כללית מרחיבה את שירותי הבריאות בשלומי: מרפאה חדשה נפתחה בשכונת יערית
כללית ממשיכה להרחיב את שירותי הבריאות בגליל המערבי עם פתיחת...
172 הצלחות ותקוות: בברכת נשיא המדינה נפתח טקס קבלת הדיפלומות במכללה הטכנולוגית נוף הגליל
טקס קבלת דיפלומות מרגש ומיוחד התקיים בהיכל התרבות ע"ש ברקוביץ...
שיקום נפשי הדרגתי וחזרה בטוחה לחיי היומיום
שיקום נפשי הדרגתי הוא תהליך מובנה שמטרתו להשיב לאדם תפקוד,...
"והיה כעץ שתול על פלגי מים" (תהילים א' ג) רשות ניקוז ונחלים כינרת סיימה בהצלחה פיילוט ראשוני לתוכנית לימודית חדשנית בנושא בתי גידול לחים בשיתוף החווה לחינוך חקלאי גולן ורשות הטבע והגנים
עקב המלחמה בגבול הצפון, הועתק הפיילוט שתוכנן במקור בקריית שמונה...
נבחרת המצטיינים של עפולה
עיריית עפולה קיימה טקס חגיגי במסגרתו חלקה כבוד ותעודות הוקרה...
עפולה: הונחה אבן הפינה להקמת היכל "ארנה"
בטקס שבו השתתפו ראשי רשויות מהאזור, אנשי עסקים ואנשי ספורט,...
הושק ספרו של המשורר-סופר יצחק כהן אור, "מלאכים מעל ביתי". המלאך משיכון ב' בטבריה
המשורר והסופר יצחק כהן אור, השיק בהתרגשות רבה את ספרו...
יום הפראמדיק הלאומי: הכנרית הדרוזית שמצילה חיים כפראמדיקית במד"א
"אני מקבלת המון אהבה ותמיכה מהסביבה שלי במיוחד כשרואים אותי...
מהתאונה שכמעט עלתה לו בחייו ליום של תקווה עבור הילדים: יותר מ-200 מתנדבים התגייסו למהפך ענק ב'כפר הילדים אס או אס' במגדל העמק
שש שנים לאחר שנפצע באורח אנוש בתאונה קשה והוגדר כמי...
האקדמית צפת מצדיעה לסטודנטים משרתי המילואים
האקדמית צפת קיימה השבוע אירוע הוקרה מיוחד לסטודנטים המשרתים במילואים,...
דילוג לתוכן