קרדיט צילום: מרכז לאודר לתעסוקה גליל-נגב
קרדיט צילום: מרכז לאודר לתעסוקה גליל-נגב
יום זרקור מיוחד של שירותי בריאות כללית והמרכז לתעסוקה של לאודר התקיים בשבוע שעבר במכללה האקדמית עמק יזרעאל, והיווה הזדמנות לסטודנטים להיחשף למסלולי תעסוקה, הכשרות מקצועיות ואפשרויות קידום בארגון הבריאות הגדול בישראל.
במהלך היום הוצגו שירותי המרכז לתעסוקה, כולל ליווי אישי, סדנאות הכנה לעולם העבודה וייעוץ מקצועי. ענבל מזרחי ושני קורן, מצוות משאבי האנוש של כללית, שיתפו בתהליכי הקבלה וביתרונות העבודה בארגון ציבורי יציב ומשמעותי. חלק מרגש במיוחד היה מפגש עם מוריה, עובדת מינהל בכללית וסטודנטית לתואר שני במכללה, שסיפרה על הדרך שעברה בשילוב בין עבודה ולימודים.
שירה הלפרט, מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה בגליל ציינה כי המפגש איפשר לסטודנטים הצצה ייחודית אל מאחורי הקלעים של אחד מארגוני הבריאות הגדולים בישראל והזדמנות להבין מקרוב את מגוון התפקידים, אפשרויות הקידום והערכים שמניעים את העשייה בכללית.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here