הילדים השתתפו גם באריזת מאות סלי מזון עבור משפחות מעוטות יכולת
עמותת שניר, הפועלת לקידום שוויון הזדמנויות בחברה, ארגנה ביוזמת מדטרוניק יום כיף מרגש לילדים מצפון הארץ, שהתקיים באתר מדטרוניק, בקיסריה.

במהלך היום, הילדים לקחו חלק ביצירת דומינו ראלי, השתתפו באריזת מאות סלי מזון לקראת חג הפסח עבור משפחות מעוטות יכולת, וחתמו את היום בפעילויות מהנות בלייזר סיטי ובאולינג – כולן במימון וביוזמת מדטרוניק קיסריה.
שירלי קרני, מנכ"לית עמותת שניר, ציינה: "זו הייתה זכות גדולה לשתף פעולה עם מדטרוניק קיסריה – חברה שחרטה על דגלה ערכים של נתינה ואחריות חברתית. הילדים נהנו, שמחו, התרגשו, וגם חוו בעצמם את חדוות הנתינה. זה היה שילוב מנצח של שמחה וערכים".
אביב אלמן, מנהל אתר מדטרוניק קיסריה: "אנחנו גאים לקחת חלק בפעילות עם ערך מוסף אמיתי. החיבור בין העובדים והעובדות שלנו לילדים, והשילוב בין תרומה לקהילה לחוויה משמעותית – הם בדיוק הרוח שמובילה אותנו באתר הפיתוח בקיסריה."
אודות עמותת שניר: עמותת שניר הוקמה בשנת 2010 על ידי ניר שמול, יקי אמסלם ועו"ד יואב פלאטו שרון, במטרה לקדם שוויון הזדמנויות בחברה הישראלית. העמותה פועלת בפריסה ארצית במגוון תחומים, ומובילה אלפי מתנדבים ותורמים המכונים "המלאכים של שניר".