קרדיט: עיריית עפולה

עיריית עפולה הציבה לאחרונה חמש תחנות ההאכלה נוספות לחתולי רחוב באזורים שונים בעיר. המטרה: לשפר את תנאי המחיה של בעלי החיים הנטושים.

יצא לדרך פרויקט סיוע לחתולי רחוב: עיריית עפולה בהובלת חברת המועצה אלונה חדד-קושניר המשמשת גם כיו"ר ועדת 'סיוע לבעלי חיים' ובשיתוף השירות הווטרינרי העירוני הציבו לאחרונה חמש תחנות ההאכלה מסודרות להאכלה של החתולים בעיר.

חברת המועצה אלונה קושניר עם מאכילה חובבת חתולים. קרדיט: עיריית עפולה

כידוע, חתולי החצר מסייעים בהרחקת מזיקים כמו עכברים, חולדות ונחשים ועל מנת להסדיר את אופן ומיקום ההאכלה של חתולי חצר, הותקנו תחנות ברחבי העיר אשר יתנו מחסה לחתולים בעת האכלה וירכזו עבורם את האוכל. הסדרת הנושא על ידי העירייה היא לטובת החתולים, וכן לטובת שמירה על הניקיון והסדר ברחובות, אשר תמנע האכלה במקומות לא רצויים ויצירת מפגעים תברואתיים וסביבתיים.

מיקום התחנות החדשות הינו בשכונת גבעת המורה שם הוקמו שני מוקדים ברחוב ערוגי המלכות וברחוב צוקית. בעפולה עילית הוצבה תחנה ברחוב הרב עובדיה יוסף ובעיר התחתית הוצבו שתי תחנות ברחובות כורש וולפסון וכורש. מועדת הסיוע לבעלי חיים נמסר כי האוכל יסופק על ידי העירייה ומתנדבים מקומיים חובבי חתולים ובעלי חיים ידאגו למילוי ולשמירה על הניקיון סביב התחנות. עוד הוסיפו כי תחנות האכלת החתולים יסייעו במניעת צער בעלי חיים, ויאפשרו לאוהבי החתולים לדאוג להם ללא יצירת מפגעים סביבתיים. אנו קוראים לאוהבי החתולים מקרב התושבים להשתמש בהן, ולשמור על ההנחיות המפורטות.

קרדיט: עיריית עפולה

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here