שנה שקטה בנצרת עילית

שנה שקטה בנצרת עילית
עיריית נצרת עילית

נתוני תחנת משטרת נצרת עילית מצביעים על ירידה חדה במספר אירועי גרימת רעש, שנתקבלו במוקד 100 במהלך שנת 2018

ירידה חדה במספר אירועי גרימת רעש בנצרת עילית
עיריית נצרת עילית

מועצת האכיפה העירונית של נצרת עילית התכנסה ביום שלישי שעבר לישיבת סיכום שנת 2018 ולקביעת יעדים משותפים למשטרה ולרשות בשנת 2019.

מטעם המשטרה השתתפו בישיבה מפקד תחנת נצרת עילית, סנ"צ משה ויצמן, סגנו רפ"ק דותן מנסור, מפקד יחידת התנועה רפ"ק, סלאבה בונצ'וק, ומפקד השיטור העירוני, רפ"ק קובי הרוש. את העירייה ייצגו מנכ"לית העירייה, חוה בכר, קב"ט העירייה, ארז אטיאס, ומנהל יחידת השיטור העירוני, שמעון ג'ינו.

ראש העיר, רונן פלוט, בירך על שיתוף הפעולה המוצלח עם המשטרה לאורך כל ימות השנה וציין: "השיטור העירוני הוא מכפיל כוח חשוב, שמוכיח את עצמו יום-יום בחיזוק תחושת הביטחון האישי."

מפקד התחנה הציג נתוני סקר שביעות רצון שערכה המשטרה באמצעות חברה חיצונית. הנשאלים העניקו לתחנת נצרת עילית את המקום הראשון מבין התחנות במחוז הצפון בשאלה האם אתה מרוצה מנוכחות המשטרה, ומקום שני בשאלה האם אתה מרוצה מתפקוד התחנה. "אנחנו נמצאים במקום טוב מאוד מבחינת שיתוף הפעולה עם הרשות המקומית וזה מביא לתוצאות," הסביר סנ"צ ויצמן וציין, כי נתוני הסקר מתייחסים לשנת 2017.

בהמשך הישיבה הוצגו נתוני סיכום 2018, ולפיהם נרשמה ירידה של 5 אחוזים בהיקף הפשיעה בעיר. מנגד נרשמה עלייה דרמטית באמון התושבים ובשביעות רצונם מתפקוד המשטרה. ויצמן ציין כי בין יעדי 2018 מועצת האכיפה הגדירה טיפול ממוקד בשכונה הדרומית ובהתאם נרשמה ירידה תלולה בשיעור של 60 אחוזים בהיקף מטרדי רעש שדווחו למוקד 100. "זהו פועל יוצא של שיתוף הפעולה עם הרשות ועבודת השיטור העירוני," אמר ויצמן וציין, כי המועצה הגדירה בתחילת 2018 את השכונה הדרומית כפוליגון לטיפול בעבירות רעש, אלימות וקטטות. בשלושת התחומים התוצאות מצביעות על ירידה תלולה, מעבר לרף שהוצב.

ראש העיר הודה למשטרה על עבודתה המקצועית וציין, שהעירייה תמשיך לשתף פעולה ולקחת חלק פעיל בחיזוק תחושת הביטחון האישי של התושבים. "אתם עושים ימים כלילות על מנת להבטיח 100 אחוז ביטחון, ואני יודע שזה לא פשוט," אמר פלוט.

חוה בכר הוסיפה את הטיפול בשכונה הצפונית לרשימת יעדי המשטרה לשנת 2019. "השכונה הצפונית תקבל בשנה הקרובה יותר ביטחון אישי, לצד המשך הגברת האכיפה ופעילות השיטור העירוני ברחבי העיר," אמרה.

 

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
בשבועות האחרונים: כ-15 שוהים בלתי חוקיים נתפסו בשלומי - "לא מספיקים לעבוד יום אחד וכבר נתפסים"
על רקע המציאות הביטחונית המורכבת והאתגרים הביטחוניים עמם מתמודדת מדינת...
מועצת שלומי העניקה מלגות ל-140 סטודנטים בהיקף של כ-1.5 מיליון ש"ח: "משקיעים בדור העתיד גם בימים של אתגר"
המועצה המקומית שלומי קיימה השבוע את טקס חלוקת מלגות העידוד...
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן קיים סיור עבודה מקיף ביישובי הצפון: "מחויבים להסיר חסמים, לחזק את הרשויות ולהמשיך את תנופת השיקום והפיתוח"
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, קיים סיור עבודה מקיף...
פעילות וסיוע של מתנדבים בהגנה על יהודה ושומרון, הגבול המזרחי בבקעה ובצפון
האם אפשר לתרום לביטחון המתיישבים ביהודה ושומרו? האם גדר ההפרדה...
פתרונות משפטיים שמונעים סכסוכים מיותרים
מה זה "מניעת סכסוכים" בהקשר משפטי מניעת סכסוכים היא שימוש בכלים...
פופ-אפ יקב הרי גליל במתחם דפנה'לה - יום חמישי, 23.07.2026- "דפנה'לה", בכניסה לקיבוץ דפנה, בגליל העליון
"דפנה'לה"- מתחם התיירותי הקולינרי, בכניסה לקיבוץ דפנה, מזמין לפופ-אפ של...
הפתעה לסטודנטים, בוגר המכללה המצטיין הדריך את הסטודנטים במפעל - יום חשיפה והכרות של הסטודנטים להנדסת תעשייה וניהול מהמכללה הטכנולוגית נוף הגליל במפעל "ארדן שנאים"
בהובלת ראש מגמת הנדסת תעשייה וניהול במכללה הטכנולוגית נוף הגליל,...
האקדמיה הראשונה לנוער יוצאת לדרך: משהו חדש מתחיל במכללה הטכנולוגית נוף הגליל
בין הבריכה למכון הכושר, בין הטיול בשביל ישראל לעבודה בחופש...
בסימן חיזוק הכלכלה והתעסוקה: נשיא המדינה ביקר במפעלים בצפון הארץ
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום רביעי, א’ באב,...
צפון ודרום
רשות ניקוז ונחלים כינרת בראשות המנכ"ל צביקה סלוצקי, אירחה את הנהלת...
דילוג לתוכן