בינה מלאכותית לשירות העסקים: כנס ייחודי של בנק הפועלים בטבריה

בינה מלאכותית לשירות העסקים: כנס ייחודי של בנק הפועלים בטבריה
כנס לקוחות עסקיים סניף טבריה צ. בנק הפועלים. בתמונה, מימין לשמאל: חני גוזלן, בנקאות עסקית סניף טבריה; נועה לנדאו, מנהלת מחלקת בנקאות עסקית סניף טבריה; אורן ציזאנה, מומחה מחטיבת הטכנולוגיה של הבנק; מיה גרשון, בנקאות עסקית סניף טבריה; יפעת שוען, בנקאות עסקית סניף טבריה; ספא דגש, בנקאות עסקית סניף טבריה. – קרדיט לצילום בנק הפועלים.

הכנס, נערך ביוזמת סניף בנק הפועלים בטבריה, הפגיש עשרות בעלי עסקים מהאזור עם מומחי הטכנולוגיה של הבנק כדי לבחון כיצד מהפכת ה-AI יכולה להזניק את העסק שלהם קדימה.

כנס לקוחות עסקיים ייחודי של בנק הפועלים נערך ביום שלישי האחרון, והוקדש כולו לאחד הטרנדים החמים והמשפיעים ביותר בעולם העסקי כיום  בינה מלאכותית (AI) . הכנס, שהופק והובל על ידי מנהל סניף טבריה, צהל ברזאני, וצוות הסניף, נועד להעניק ללקוחות העסקיים של הבנק באזור הצפון כלים מעשיים וחדשניים להצלחה בסביבה העסקית המשתנה.

במרכז המפגש עמדה הרצאתו המרתקת של אורן ציזאנה, מומחה טכנולוגי מחטיבת הטכנולוגיה והמחשוב ממחלקת פנים ארגוני של בנק הפועלים, אשר שיתף את הנוכחים בתובנות מעמיקות על עולם ה-AI, הציג דוגמאות לשימושים מתקדמים בטכנולוגיה בתוך הבנק, והסביר כיצד גם עסקים קטנים ובינוניים יכולים לרתום את כלי הבינה המלאכותית לצורך ייעול תהליכים, שיפור השירות וקבלת החלטות חכמה יותר.

האירוע נפתח במפגש נטוורקינג וכיבוד קל, בו נהנו המשתתפים מהזדמנות להחליף דעות, ליצור קשרים עסקיים חדשים ולשוחח ישירות עם הנהלת הסניף והמרצים.

מנהל הסניף, צהל ברזאני, סיכם את האירוע: "כחלק מהמחויבות של בנק הפועלים לקידום ולצמיחה של המגזר העסקי בצפון, בחרנו להביא ללקוחותינו את חזית הטכנולוגיה והחדשנות. הבינה המלאכותית משנה את פני המציאות העסקית, והמטרה שלנו היא להעניק לבעלי העסקים באזור את הכלים והידע שיאפשרו להם להוביל, להתייעל ולייצר יתרון תחרותי משמעותי בשוק. נמשיך ללוות את העסקים המקומיים ולספק להם מעטפת מקצועית וערך מוסף גם מעבר לעולם הפיננסי המסורתי".

 

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
עשרות מתנדבי עמותת "לחיות בכבוד" ארזו מאות מארזי חג מיוחדים עבור ניצולי שואה וקשישים באזור הצפון
"גם ובמיוחד בימים אלו לא שוכחים את ניצולי השואה והקשישים...
קהילת המדע האזרחי של אגן הכינרת מסכמת שנתיים של עשייה
לאחרונה נרשמו שני אירועי שיא מרגשים, המסמנים קפיצת מדרגה ענקית...
בשורה מרגשת בשלומי: אחרי כ-3 שנות מלחמה, פינוי וחזרה הביתה, 6 מסגרות חינוך חדשות ייפתחו מחר בשכונה החדשה ביישוב
היום, 1 בספטמבר, ייפתחו בשכונה החדשה בשלומי שש מסגרות חינוך,...
בהובלת הרשות לפיתוח הגליל: משלחת בכירה של מחוקקים נוצרים אמריקאים (NACL) ביקרה בגליל והתחייבה להילחם באנטישמיות הגואה בצפון אמריקה
משלחת רשמית מטעם האיגוד הלאומי של מחוקקים נוצרים (NACL), בהובלת...
יריד טעם הגליל מגיע אל אולמות האבירים
יריד טעם הגליל האהוב שמתקיים זו השנה ה-13 בהפקת עמותת...
אירועי סוכות 2026 ביערות קק"ל
קרן קימת לישראל מזמינה את הציבור הרחב לחגוג את חג...
מדרשת תכלית-המייסדות שלומי יצאה לדרך: למעלה מ-50 בנות מכל רחבי הארץ פתחו את שנת הלימודים הראשונה במדרשה החדשה בשלומי
מדרשת תכלית-המייסדות שלומי יצאה לדרך עם פתיחת שנת הלימודים הראשונה...
ביקור השר זאב אלקין בכפר ורדים: שותפות משמעותית לחיזוק תושבי הגליל
אתמול, 25.8, הגיע השר במשרד האוצר האחראי על שיקום הצפון...
בנק הפועלים ממשיך לסייע בשיקום הצפון ו-"הלב הפועם" של קריית שמונה חוזר לחיים
בנק הפועלים תרם מעל חצי מיליון ₪ להפעלת מיזם קהילתי...
חיזוק הצפון ובקעת הירדן: מתנדבים, רחפנים ושיתוף פעולה להגנת הגבול ולחילוץ
בצל האיומים בצפון ובגבול המזרחי: יוזמה חדשה מחזקת את מערכי...
דילוג לתוכן