עפולה: העירייה תכשיר עשרות מקומות חנייה נוספים

עפולה: העירייה תכשיר עשרות מקומות חנייה נוספים
קרדיט צילום: דוברות עיריית עפולה.

לאור מצוקת החנייה ממנה סובלים תושבי עפולה בשנים האחרונות אותרו 34 מוקדים ברחבי העיר בהם יצומצמו חניות "אדום לבן" ובמקומם יוספו מקומות חנייה מוסדרים לטובת התושבים.

העירייה תכשיר עשרות מקומות חנייה נוספים
קרדיט צילום: דוברות עיריית עפולה.

בשורה משמחת לתושבי עפולה: בעקבות מצוקת החנייה הפוקדת את עפולה בשנים האחרונות ופניות רבות של תושבים, הנחה ראש העיר אבי אלקבץ את מנכ"ל העירייה שלום שלמה לבחון מוקדים נוספים ברחבי העיר בהם ניתן להוסיף מקומות חנייה.

העירייה תכשיר עשרות מקומות חנייה נוספים
קרדיט צילום: דוברות עיריית עפולה.

בסיור שנערך לאחרונה בהשתתפות מנכ"ל העירייה שלום שלמה, מהנדס הכבישים דני שמואל ומנהל חזות העיר יהורם כהן אותרו לא פחות מ-34 מוקדים שנצבעו בשנים האחרונות בצבעי אדום-לבן האוסרים חניית כל סוגי הרכבים, לעיתים ללא אישור וועדת תיאום תנועה, ואפשר לצמצמם לטובת מקומות חנייה חדשים, כל זאת על פי הנהלים כמובן.

העירייה תכשיר עשרות מקומות חנייה נוספים
קרדיט צילום: דוברות עיריית עפולה.

בין המוקדים בהם יוספו מקומות חנייה נוספים במקומות שונים המאפשרים זאת לאורך הרחוב אפשר לציין את רחוב הבנים, וולפסון, שרת, נורדאו, קירשטיין, דרור, העלייה, הולנד, אורנים, צפצפות, האתרוג ובסך הכל תוסיף הרשות המקומית למעלה מ-100 מקומות חנייה נוספים ברחבי העיר.

העירייה תכשיר עשרות מקומות חנייה נוספים
קרדיט צילום: דוברות עיריית עפולה.

במהלך הסיור הנחה המנכ"ל שלמה את מנהל מחלקת חזות העיר לבצע את השינוי באופן מיידי במקומות בהם ניתן לעשות זאת ללא צורך באישור של ועדת תיאום תנועה ולהעביר בקשה מסודרת על כל מוקד הדורש אישור מסודר מהועדה או מהלשכה המשפטית במידת הצורך. כמו כן נקבע כי בקרוב יקיימו המשתתפים סיור במוקדים נוספים וביניהם רחובות בגבעת המורה, עפולה עילית, רובע יזרעאל, שיכון עובדים, שיכון גאולים, רח ירושלים, כורש ועוד. מנכ"ל העירייה, שלום שלמה אמר: "בסיור שקיימנו, מצאנו מוקדים רבים הצבועים ב'אדום לבן' שלא לצורך ושנבצעו ללא בחינת וועדת תיאום תנועה ואותם אנו מתכוונים להפוך לחניות מוסדות לטובת התושבים".

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
מועצת שלומי העניקה מלגות ל-140 סטודנטים בהיקף של כ-1.5 מיליון ש"ח: "משקיעים בדור העתיד גם בימים של אתגר"
המועצה המקומית שלומי קיימה השבוע את טקס חלוקת מלגות העידוד...
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן קיים סיור עבודה מקיף ביישובי הצפון: "מחויבים להסיר חסמים, לחזק את הרשויות ולהמשיך את תנופת השיקום והפיתוח"
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, קיים סיור עבודה מקיף...
פעילות וסיוע של מתנדבים בהגנה על יהודה ושומרון, הגבול המזרחי בבקעה ובצפון
האם אפשר לתרום לביטחון המתיישבים ביהודה ושומרו? האם גדר ההפרדה...
פתרונות משפטיים שמונעים סכסוכים מיותרים
מה זה "מניעת סכסוכים" בהקשר משפטי מניעת סכסוכים היא שימוש בכלים...
פופ-אפ יקב הרי גליל במתחם דפנה'לה - יום חמישי, 23.07.2026- "דפנה'לה", בכניסה לקיבוץ דפנה, בגליל העליון
"דפנה'לה"- מתחם התיירותי הקולינרי, בכניסה לקיבוץ דפנה, מזמין לפופ-אפ של...
בסימן חיזוק הכלכלה והתעסוקה: נשיא המדינה ביקר במפעלים בצפון הארץ
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום רביעי, א’ באב,...
צפון ודרום
רשות ניקוז ונחלים כינרת בראשות המנכ"ל צביקה סלוצקי, אירחה את הנהלת...
שני אמנים צפונים, במה אחת: אברהם טל ובן צור נפגשים בפסטיבל "בין הכרמים" במרום הגליל
אחד גדל למרגלות החרמון, השני צמח בסמטאות צפת. שניהם הפכו...
ילדי מעלות תרשיחא והסביבה חוגגים בפארק יומולדת הכי מיוחד בעיר
חברת אלו את ניצן, המתמחה בעיצוב תכנון ובנית מתקני משחק...
הבראנץ' הקייצי של הגליל
לוטם דרעי ביסטרו בייקרי כשר בשכניה משיק: מנות בראנץ' קיץ...
דילוג לתוכן