אהבת חינם

אהבת חינם
דוברות עיריית מגדל העמק

תושבי מגדל העמק התגייסו למען קהילת בני המנשה ובערב ט' באב העניקו להם עוגה שרכשו וערכת צעצועים שהגיעה כתרומה

במגדל העמק ממשיכים לעשות טוב ולהרבות באהבת חינם. מיזם חברתי של האגף לשירותים חברתיים – היחידה להתנדבות פועל אחת לחודש למען הקהילה שמטרתו לתת הזדמנות לתושבים לחוות עשייה התנדבותית ולחשוף לתושבי העיר קבוצות וקהילות שחיות בעיר, ובכך להרחיב את הסולידריות החברתית.
החודש לקראת תשעה באב, חברו יחדיו אגף הקליטה, המתנ"ס – 'יחד זהות יהודית' והיחידה להתנדבות באגף לשירותים חברתיים בקול קורא לתושבים שהזמינה אותם להצטרף למיזם מרגש בו מחבקים את קהילת בני מנשה המונים 43 משפחות במגדל העמק.
במהלך המיזם התושב שהשתתף קנה עוגה, קיבל ערכת צעצועים שגויסה כתרומה עבור כל המשפחה וכמובן את כתובת המגורים. בערב ט' באב התושבים העניקו למשפחות את העוגה והערכה. כל תושב שהתנדב למיזם קיבל סיכה מהיחידה להתנדבות שמבטאת אחדות "עם אחד, לב אחד".
אילנה פרץ עייש מנהלת היחידה להתנדבות באגף לשירותים חברתיים אמרה: "אני רוצה להודות לשותפים על היוזמה המבורכת ולתושבים שהתנדבו לעשות טוב למען האחר. מגדל העמק זו עיר קהילתית, רב תרבותית שנושאת את הדגל של ערבות הדדית".
אלי בקסיס סגן ראש העיר וממונה תיק הרווחה סיכם: "זו מגדל העמק היפה. אני גאה בתושבים על המחווה עבור קהילת בני מנשה, יישר כוח! ועל זה נאמר עם ישראל ערבים זה לזה".

אהבת חינם
דוברות עיריית מגדל העמק
בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
נכות כללית או תאונת עבודה? כך תוכלו לממש את כל הזכויות והפיצויים שמגיעים לכם
מהי נכות כללית וכיצד היא מוגדרת? נכות כללית מוגדרת כנכות רפואית...
משלחת מחוקקים אמריקאים בכירים (NACL) נפגשה עם השייח' טריף: "עומדים לצד העדה הדרוזית – בישראל ובסווידא"
גליל, ישראל – משלחת בכירה של ארגון NACL (האגודה הלאומית...
עשרות מתנדבי עמותת "לחיות בכבוד" ארזו מאות מארזי חג מיוחדים עבור ניצולי שואה וקשישים באזור הצפון
"גם ובמיוחד בימים אלו לא שוכחים את ניצולי השואה והקשישים...
מה חשוב לבדוק לפני שמכניסים רכב חשמלי לטיפול?
מה זה “טיפול” ברכב חשמלי ומה שונה בו?טיפול ברכב חשמלי...
מסע קולינרי שמחבר בין מסורת, יצירה והנאה
מה זה מסע קולינרי?מסע קולינרי הוא דרך מובנית לגלות תרבות...
כך מאמתים מסמכים משפטיים לשימוש בחו״ל
מהו אימות מסמך משפטי לשימוש בחו״לאימות מסמכים הוא תהליך שמטרתו...
בשורה מרגשת בשלומי: אחרי כ-3 שנות מלחמה, פינוי וחזרה הביתה, 6 מסגרות חינוך חדשות ייפתחו מחר בשכונה החדשה ביישוב
היום, 1 בספטמבר, ייפתחו בשכונה החדשה בשלומי שש מסגרות חינוך,...
יריד טעם הגליל מגיע אל אולמות האבירים
יריד טעם הגליל האהוב שמתקיים זו השנה ה-13 בהפקת עמותת...
אירועי סוכות 2026 ביערות קק"ל
קרן קימת לישראל מזמינה את הציבור הרחב לחגוג את חג...
ביקור השר זאב אלקין בכפר ורדים: שותפות משמעותית לחיזוק תושבי הגליל
אתמול, 25.8, הגיע השר במשרד האוצר האחראי על שיקום הצפון...
דילוג לתוכן