מצדיעים להם

מצדיעים להם
יח"צ

כנס משתחררים נערך בשבוע שעבר על ידי מרכז צעירים לחיילי נוף הגליל והסתיים בחלוקת פליזים למתגייסים הטריים והחיילים לקראת החורף.

חיילי העיר נוף הגליל שנמצאים לקראת שחרור הגיעו בשבוע שעבר לשבוע מרוכז שכולו הכנה לקראת החיים האזרחיים. הכנס נערך על ידי מרכז צעירים  הפועל מטעם עיריית נוף הגליל, בשיתוף פעולה עם קרן גרוס, חברת ההנחייה "תורן", צה"ל והאגף והקרן להכוונת חיילים משוחררים.

הכנס, שנערך במהלך כל השבוע, סיכם את שנות השירות של החיילים, במהלכו נחשפו לכלים יישומיים שיעזרו להם במהלך החיים האזרחיים ביניהם התנהלות כספית, אקדמיה, זכויות וחובות, קריירה ועוד. בסוף אותו השבוע, הוזמנו החיילים למרכז צעירים לקבל פליזים במתנה לקראת החורף. מרכז צעירים, שמלווה את החיילים מרגע גיוסם לצה"ל, מיקד בשנה האחרונה את הליווי המעשי לחיילים ובימים האחרונים אף נוספה רכזת נוספת לצוות שתפקידה לייעץ לחיילים לפני ובמהלך כל השירות בתחומים של ת"ש, תפקידים, קצונה וכד'. רכזת תחום חיילים משוחררים, אלכס אביטל, שפגשה את החיילים לאורך, מסכמת את הכנס ומדגישה את הצורך בליווי והכוונה אחרי השחרור: "החיילים בעיר עוברים תהליך שלם של ליווי מרגע הגיוס, דרך השחרור והחיים האזרחיים. החיילים שנמצאים כאן בכנס נפגשים איתנו באירועים שונים וכעת זה הזמן שלנו לומר להם תודה ולהכין אותם בשבוע אחד מרוכז לחיים האזרחיים. הם קיבלו כאן את מיטב הכלים, יש להם המון זכויות וחובות מרגע השחרור ואנו כאן בשבילם לאורך הדרך. פשוט מצדיעים להם".

ראש העיר רונן פלוט בירך את החיילות והחיילים לקראתם שחרורם מצה"ל וכניסתם לחיים האזרחיים. פלוט סיפר להם על מהפיכת ההתחדשות האדירה שעברה העיר בתקופת שירותם בצה"ל: "בשלוש השנים האחרונות אתם הייתם בשירות המדינה ואנחנו עמלנו והיינו בשירותכם -ביצענו בעיר מהפיכת התחדשות כוללת בהיקפים אדירים וחסרי תקדים ששינו את העיר מקצה לקצה" אמר ראש העיר פלוט וציין כי מהפיכת ההתחדשות בעיר כוללת הקמת קריית הייטק ראשונה שבימים אלה מתחילה לאכלס חברות ומפעלים מהשורה הראשונה בתחום התעשייה עתירת הידע: "קריית ההייטק הוקמה בשבילכם, על מנת שתוכלו להשתלב בתעסוקה איכותית ולפתח קריירה ועתיד מבטיח בעיר שבה גדלתם לצד החברים ובני משפחותיכם."

כנס חיילים משוחררים נוף הגליל
יח"צ
בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
אגודת הסופרות והסופרים העבריים בערב ספרותי מרגש בעפולה לכבודו של המשורר נתן יונתן
"זה היה ערב חוויתי, ייחודי ועשיר באהבת הארץ, האדם, ערב...
סתיו-חורף בכפר הנופש עין-גב מוקדי קולינריה חדשים בנמל- 'מפגש הדייגים', פודטראק- 'קופיש', ארוחת בוקר עשירה בכפר הנופש, אטרקציות לילדים, ועוד
מבצעי חופשה בעין גב- הנחה של 25% על לינה וחבילה זוגית...
כסא הגלגלים הגיע עד הבית- המחווה המפתיעה של מנהלת יד שרה בעכו
שרה ומוטי, זוג מבוגר מעכו, הגיעו לסניף יד שרה בעיר...
פיצוץ הנפל ברכס רמים שהתרחש אתמול (שני): מהעיניים של התלמיד שנפצע והגיש עזרה ראשונה לחבריו והמורה החובש רפואת חירום במד"א שהגיע ראשון לזירה
יאיר פרנקנטל בן 15 מתנדב נוער מד"א היה בין התלמידים...
בעלות 5.5 מלש"ח: הושלמו עבודות שלב ב' בפרויקט פארק לימונים בצפת שיהווה חוליה מקשרת בין לב הפארק והמרחב העירוני
במימון הקרן לשמירה על שטחים פתוחים ברמ"י, השלימו עיריית צפת...
פסטיבל נחל צלמון ה-1 הפנינג משפחות, סדנאות, דוכני תוצרת גלילית, מופעים וסיורים: יום שישי 23.10.26 | 8:00 עד 14:00 | הכניסה לפסטיבל חופשית
מסורת גלילית חדשה! ביום שישי 23.10.26 ייערך לראשונה פסטיבל נחל...
מאות ואלפי מבקרים בגליל בחג הסוכות באמצעות אקדמיית השגרירים ונאמני הגליל
עם תום חג הסוכות הסתיים, חיים מלספין, מנכ"ל עמותת נאמני...
המועצה הארצית לתכנון ולבנייה אישרה היום הקמת יישוב דרוזי חדש בצומת יבור, המקודם על ידי משרד הבינוי והשיכון
המועצה הארצית לתכנון ולבנייה אישרה היום הקמת יישוב דרוזי חדש...
"יש פה הבנה במבט": צעירי "משפחה אחת" יצאו יחד ליום בגלבוע
כ־20 צעירים וצעירות בגילי 18-24 מעמותת "משפחה אחת" יצאו בסוף...
את הבנת האדם אי אפשר להחליף - במכללה הטכנולוגית נוף הגליל במגמת הנדסת אדריכלות ועיצוב פנים מחבקים את הבינה המלאכותית ומביטים קדימה
האדריכלית הוותיקה והמוערכת, ריקי מעוז, ראש מגמת הנדסת אדריכלות ועיצוב...
דילוג לתוכן