טבריה, עיר הקייט והתיירות, מתעוררת לחיים כשלאחרונה נפתח על שפת הכנרת, אל מול נוף עוצר נשימה, הפיפל (Pepole) – בר מסעדה, שהוא חווית בילוי משלימה, ומשלבת All in one : קולינריה משובחת עם תפריט שף, מופע רקדניות מהפנט, ודיג'י שמנגן מוזיקת מיינסטרים שלוקחת את המבלים למסיבה אל תוך הלילה.
אחרי שלוש שנים בהן הובילו בעלי הרשת ואושיות חיי הלילה במרכז, מור רביבו, וציון תלמי את הקונספט המוצלח בראשון לציון, ולאור הביקוש הגובר להעיר את חיי הלילה בצפון, החליט איש העסקים חיים אקנין, מבעלי הביץ' קלאב, חוף נאמוס, ובעל 20 שנות וותק בתחום התיירות בדגש על תיירות יוון, להביא את פיפל לראשונה לטבריה. לדבריו: "הקונספט הזה חדש בארץ, אבל כבר פועל ומתפתח בעולם, "שמבלים היכן שסועדים". אל מופע הפיפל שמתקיים בימים: ד',ה' ומוצ"ש ומתחיל בדיוק בשעה: 21:00, לא מגיע קהל מזדמן, אלא קהל שהזמין מראש בלבד. אין תשלום בכניסה כמקובל במופע או מסיבה, אלא רק על הזמנה מהתפריט. החלק הראשון של הערב מתחיל בסרוויס ארוחת הערב שכולל תפריט שף, ומציע מנות פתיחה, ראשונות, סלטים, עיקריות קינוחים וקוקטיילים מיוחדים.
בין מנות הפתיחה והראשונות: פוקצ'ה איטלקית – שנאפית במקום מבצק עם מתכון מיוחד, בליווי מטבלים. (45 ₪); טטאקי טונה – פרוסות דקות של דג טונה בלו טייל, עם קראסט שומשום שחור ולבן ואיולי לימון. (98 ₪); פרוסות סינטה על מצע של רוטב אסייאתי, כוסברה, עלי בייבי ובצל סגול עם נגיעות איולי סלק. (89 ₪); פאני פורי – סביצ'ה מסלמון טרי, איולי שום, עשבי תיבול, וצ'ילי לימון. (102 ₪); פיתה גחלים – שתי מיני פיתות, עם אסאדו מפורק, איולי בזיליקום, כוסברה, צ'ילי חריף ושקדים מסוכרים. ( 115 ₪); סלמון אבוקדו – קוביות סלמון אפויות, על מצע סלט אבוקדו, עירית, וצ'ילי חריף. (91 ₪);
בגזרת הסלטים: סלט הדרים – סלק, תפוז, תפוח, אננס, קשיו, אגוזי מלך ברוטב ויניגרט הדרים. (79 ₪); סלט של המלך – לבבות חסה ערבית, קוביות עוף, רוטב קיסר וקרוטונים. (79 ₪).
לעיקריות מוגשים: פילה לברק אפוי בתנור – על מצע קרם פירה שורשים, בנגיעות שמן בזיליקום וזוקיני אפוי. (160 ₪); סלמון טרי צרוב ואפוי בתנור – מוגש על קרם פירה כרובית, זוקיני אפוי ונגיעת שמן צ'ילי. (164 ₪); האנטריקוט של ציון – מוגש לצד רוטב צ'ימצ'ורי, גזר קונפי בצבעים, ותפוח אדמה קראנצ'י. (240 ₪); פילה בקר צלוי בגריל – מוגש על מצע של קרם פירה ושערות בטטה. (220 ₪); סטייק סינטה מוגש פרוס – על מצע קרם פולנטה כמהין, מיקס פטריות וציר בקר. (220 ₪).
לקינוח: חלווה דובאי – ביסקוויטים עם חמאת חלווה, ומוס חלווה, וקראנץ' שערות קדאיף, מצופה בפיסטוק ושערות חלווה, עם רוטב פיסטוק ושוקולד חם. (79 ₪); דונאטס מוס יוזו – עיגול של מוס יוזו ברוטב פירות יער, וקראמבל רד וולווט. (79 ₪); פחזניית ברולה – עם קרם מסקרפונה ברולה תות, ורוטב קרמל מלוח. (83 ₪).
בגזרת הקוקטיילים: אמאל'ה פיפל – פטל, לימון טרי, אננס, וודקה. (79 ₪); קאריביין פרוט – אננס, ליצ'י, אפרסק, רום, וספלאש לימון. (72 ₪); ג'סמין – קמפרי, ג'ין סאוור. (69 ₪).
לאחר הסרוויס, מגיע החלק האמנותי של הערב שנפתח עם ההמנון המיוחד של הפיפל, ולאחר מכן מתבצעות מספר פריצות מתוזמנות מראש, של מיצגי רקדניות ומופע אש, ורקדנית בטן, שמרקידה את הקהל לצלילי מוזיקה ים תיכונית מקפיצה. לאורך כל הערב, מנגן דיג'י הבית מוזיקת מיינסטרים לועזית, ים תיכונית, ואלקטרונית שמלהיבה את הקהל, ולוקחת אותו למסיבה אל תוך הלילה. המקום כשר בהשגחת רבנות טבריה, ומציע גם אירועים קטנים עד כ – 200 איש, ומתחם VIP המיועד לאירועים קטנים עד 30 איש.



