מלון גליליון בגליל העליון שב לפעילות מלאה מייד עם סיום מלחמת "עם כלביא"

מלון גליליון בגליל  העליון שב לפעילות מלאה  מייד עם סיום מלחמת "עם כלביא"
מלון גליליון - נוף גליליון צילום רותם גולן

 מלון גליליון, הממוקם בלב הנופים הפסטורליים של הגליל העליון, יפתח מחדש לקהל הרחב לפעילות מלאה:  ביום חמישי הקרוב, ה 26.6.2025, מייד אחרי מלחמת "עם  כלביא" והפסקת האש עם אירן. במסגרת זו משיק המלון חבילת קיץ משפחתית "Summer Camp"  (סאמר קאמפ) – חופשה חווייתית לחודשי יולי- אוגוסט, המשלבת תכנים והטבות למגוון רחב של אטרקציות וטיולים.

משיק לחודשי יולי-אוגוסט חבילת קיץ משפחתית: "Summer Camp  –  מסביב לעולם ב 80 יום" בדומה לחוויית "היער השחור": מחיר לזוג + 2 ילדים לחופשה החל מ 1,750 ₪, ללילה הכולל גם שוברים לאטרקציות וטיולים חינם בגליל העליון.

מלון גליליון – צילום יחצ

הסאמר קאמפ היא חופשה המיועדת לכל המשפחה, מותאמת לילדים ולמבוגרים, בנושא :"מסביב לעולם ב – 80 יום", המשלבת תכנים ופעילויות בנושאי מדינות, יבשות ותרבויות אחרות, מופעים מרהיבים, פעילויות יצירה, סדנאות מרתקות, פעילויות טבע בגליל העליון וברמת הגולן, קולינריה ועוד. כמו כן התוכנית משלבת את הנופים היפים של עמק החולה, הנחלים הזורמים בשצף קצף, המורשת, המוזאונים, החקלאות, הטיולים ואטרקציות.

'הסאמר קאמפ' יציע מגוון רחב של פעילויות קיץ לכל הגילים: הילדים ייהנו ממסע דמיוני חובק עולם, כולל יציאה מהמלון לאטרקציות בצפון הארץ, טיולי טבע בגליל ופעילויות חוץ. ההורים ייהנו מטעימות יין, סדנת יין,  מסע קולינארי, עם שף המלון,  סדנאות ועוד.  התכנים כוללים בין היתר: סדנת קפוארה סוחפת תנועה, קצב ולחימה מהרחובות של ברזיל, קרקס להטוטים ואקרובטיקה,  טיולי טבע בין הנחלים והאתרים הקסומים של צפון הארץ, סדנאות יצירה ובישול לילדים, שיעורי יוגה ופילאטיס מול הנוף הפתוח, סדנת יצירה עולמית, ערבי קולנוע תחת כיפת השמיים עם סרטי משפחה ופופקורן, פעילות "מדורת השבט" ערב עם מדורה ומרשמלו, משקאות והופעה אומנותית. כמו כן יערכו הופעות מוזיקליות עם אמנים מובילים והרכבים מיוחדים, לדוגמא להקת שקטק – מופע ייחודי המשלב  מחול, מוזיקה חיה, תיאטרון ווידאו.

במסגרת חופשת ה Summer Camp, האורחים ייהנו משוברים לאטרקציות וטיולים באזור הגליל העליון לפי מספר לילות האירוח, אשר יינתנו בחינם!

מחיר לזוג + 2 ילדים לחופשה באמצע השבוע במלון גליליון- החל מ 1,750 ₪, ללילה.

מחיר לזוג + 2 ילדים לחופשה בסוף שבוע במלון גליליון – החל מ 2,225 ₪, ללילה.

בנוסף, אורחי המלון ייהנו מגישה לבריכת המלון, מבר יין מעוצב, מחדר כושר מאובזר ומתחם ספא יוקרתי, לצד תפריט קיץ עשיר ומגוון המבוסס על חומרי גלם טריים מהגליל, המוגשים בחדר האוכל ובמסעדת המלון.

מלון גליליון – חדר חדש צילום איה בן עזרי

ארז משה מנכ"ל מלון גליליון מוסר: "בשל מדיניות השמיים הסגורים, אנו רואים כבר מאתמול בבוקר, עם ההכרזה על הפסקת אש עם אירן, עלייה ניכרת בביקושים לחופשה משפחתית לקיץ הקרוב. הבנו שמשפחות רבות לא יטוסו השנה לחו"ל והחלטנו להרחיב את הפעילות עם המותג סאמר קאמפ ולהציע למשפחות גם טיולים ואטרקציות מחוץ למלון. כלומר, הקיץ הזה לא חייבים לטוס רחוק לחופשה משפחתית קסומה, ערכנו חבילה הדומה לאזורי תיירות מקבילים בעולם, כדוגמת "היער השחור" בגרמניה".

לדברי משה: "אנו רואים חשיבות עצומה בחיזוק ענף התיירות בגליל העליון, שסבל בשנים האחרונות ממלחמות. אנו פועלים במהלך החודשים האחרונים ליצור שיתופי פעולה עם  אטרקציות  ועסקים בצפון, ולרגל השקת 'הסאמר קאמפ' הצלחנו להביא לאורחנו חוויה גלילית שלמה המשלבת בין אירוח מוקפד, טבע קסום ושלל פעילויות לכל המשפחה, והכל תוך סינרגיה עם  האטרקציות  והקהילה המקומית".

מלון הבוטיק גליליון ממוקם בעמק החולה, בלב הגליל העליון ומציע 120 חדרים וסוויטות עם נופים  מרהיבים על שדות עמק החולה, החרמון, הרי הגליל והגולן. המלון מציע  אירוח זוגי  או משפחתי ברמה גבוהה  עם נוחות מירבית. במלון  מסעדה איכותית המציע תפריט עשיר בהשראת המטבח המקומי עם דגש על חומרי

גלם טריים מהאזור. כמו כן במלון בר יין הפועל במשך השבוע ומציע יינות של יקבים מקומיים, ספא הכולל כ – 10 חדרי טיפולים ייחודיים, סאונה יבשה/ רטובה ובריכת שחייה חיצונית.

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
בטקס חגיגי נחנכה מרפאת עין שרה החדשה בקניון עופר
בהשתתפות רב העיר ישעיהו מייטליס, מנהל מחוז חיפה וגליל מערבי...
מועצת שלומי העניקה מלגות ל-140 סטודנטים בהיקף של כ-1.5 מיליון ש"ח: "משקיעים בדור העתיד גם בימים של אתגר"
המועצה המקומית שלומי קיימה השבוע את טקס חלוקת מלגות העידוד...
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן קיים סיור עבודה מקיף ביישובי הצפון: "מחויבים להסיר חסמים, לחזק את הרשויות ולהמשיך את תנופת השיקום והפיתוח"
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, קיים סיור עבודה מקיף...
פעילות וסיוע של מתנדבים בהגנה על יהודה ושומרון, הגבול המזרחי בבקעה ובצפון
האם אפשר לתרום לביטחון המתיישבים ביהודה ושומרו? האם גדר ההפרדה...
לראשונה במעלה יוסף: 'מעלה מעלה' - פסטיבל קיץ חגיגי להחזרת התרבות והתיירות לגליל המערבי
פסטיבל 'מעלה מעלה' יתקיים לראשונה באוגוסט (9-11.8), שלושה ימים של...
חוויה מוטורית ברמה אחרת: אליפות ישראל בדריפט מגיעה לצפון הארץ: Drift Fest יתקיים ב־12–13 באוגוסט בכרמיאל
ההתאחדות לנהיגה ספורטיבית בישראל תקיים את אירוע Drift Fest כרמיאל,...
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א השתתפו ביום עיון ה-7 שנערך במרכז רפואי צפון (פוריה) ועסק בנושאים רפואה דחופה, טראומה ורפואת חירום
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א מצפון הארץ, הגיעו ליום עיון...
פופ-אפ יקב הרי גליל במתחם דפנה'לה - יום חמישי, 23.07.2026- "דפנה'לה", בכניסה לקיבוץ דפנה, בגליל העליון
"דפנה'לה"- מתחם התיירותי הקולינרי, בכניסה לקיבוץ דפנה, מזמין לפופ-אפ של...
מבלים באוגוסט עם כל המשפחה בגליל המערבי
זה הזמן להגיע לגליל. לפעילויות מהנות לכל המשפחה בגליל המערבי,...
הורים שימו לב: מתחמי "נקודה טובה" בחופי איגוד ערים כינרת למניעת מצבי סיכון בבני ובנות נוער מכל הארץ - שיצאו לחופשת הקיץ
מתחם חוף כורסי מופעל עד ה-30 ביולי ובחוף שקמים יחל...
דילוג לתוכן