מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן קיים סיור עבודה מקיף ביישובי הצפון: "מחויבים להסיר חסמים, לחזק את הרשויות ולהמשיך את תנופת השיקום והפיתוח"

מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן קיים סיור עבודה מקיף ביישובי הצפון: "מחויבים להסיר חסמים, לחזק את הרשויות ולהמשיך את תנופת השיקום והפיתוח"
מטולה. קרדיט תמונות: דוברות משרד הבינוי והשיכון.

מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, קיים סיור עבודה מקיף ביישובי הצפון, יחד עם בכירי המשרד בהם: ראש זרוע השיכון, נתנאל לפידות, סמנ״כלית מינהל הכפר, אסנת קמחי, פרויקטור צפון, נסי אנג׳ל כץ ומנהל מחוז צפון אריאל אולצוור.

הסיור התקיים במטרה לעמוד מקרוב על צורכי הרשויות והתושבים, לקדם פתרונות לסוגיות העומדות על הפרק ולהעמיק את שיתוף הפעולה עם הנהגות הרשויות המקומיות.

מעלה יוסף. קרדיט תמונות: דוברות משרד הבינוי והשיכון.

הסיור התקיים על רקע המציאות הביטחונית המורכבת עמה התמודדו תושבי הצפון בחודשים ובשנים האחרונות, וכלל שורת פגישות עבודה מקצועיות עם ראשי הרשויות והצוותים המקצועיים בכל אחת מהרשויות. במהלך הפגישות הוצגו האתגרים הייחודיים לכל רשות, נדונו סוגיות בתחומי הבינוי, השיכון, הפיתוח והתשתיות, וקודמו פתרונות להסרת חסמים ולהאצת תהליכים. במסגרת הסיור ביקר מנכ"ל המשרד במועצה האזורית מעלה יוסף, בראשות שמעון גואטה; במועצה המקומית מטולה, בראשות דוד אזולאי; בעיר קריית שמונה, בראשות אביחי שטרן, ובהשתתפות אביעד פרידמן, ראש מנהלת תנופה לצפון; ובעיר טבריה, בראשות יוסי נבעה.

טבריה. קרדיט תמונות: דוברות משרד הבינוי והשיכון.

במסגרת הביקור במטולה נערכה תצפית לעבר גבול לבנון, במהלכה עמדו משתתפי הסיור על המציאות המורכבת באזור ועל האתגרים הייחודיים של יישובי קו העימות. לאורך הסיור הודגשה החשיבות שבשמירה על קשר ישיר ורציף עם הרשויות המקומיות, מתוך תפיסה שלפיה היכרות בלתי אמצעית עם צורכי השטח היא תנאי לקידום פתרונות יעילים ומתן מענה מהיר לאתגרים.

מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן:

"הצפון נמצא בתקופה משמעותית של שיקום, חיזוק וצמיחה, ותפקידנו הוא לוודא שהרשויות המקומיות מקבלות את כל הכלים והסיוע הנדרשים כדי להוביל את התהליכים הללו. הסיור הזה הוא חלק ממדיניות ברורה של עבודה מתוך השטח, הקשבה, שיתוף פעולה והסרת חסמים שיאפשרו לקדם פתרונות במהירות וביעילות. נמשיך לעמוד לצד הרשויות ולפעול יחד איתן למען התושבים ולמען עתידו של הצפון".

קרדיט תמונות: דוברות קריית שמונה. משרד הבינוי והשיכון.
בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
בטקס חגיגי נחנכה מרפאת עין שרה החדשה בקניון עופר
בהשתתפות רב העיר ישעיהו מייטליס, מנהל מחוז חיפה וגליל מערבי...
מועצת שלומי העניקה מלגות ל-140 סטודנטים בהיקף של כ-1.5 מיליון ש"ח: "משקיעים בדור העתיד גם בימים של אתגר"
המועצה המקומית שלומי קיימה השבוע את טקס חלוקת מלגות העידוד...
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יהודה מורגנשטרן קיים סיור עבודה מקיף ביישובי הצפון: "מחויבים להסיר חסמים, לחזק את הרשויות ולהמשיך את תנופת השיקום והפיתוח"
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, קיים סיור עבודה מקיף...
פעילות וסיוע של מתנדבים בהגנה על יהודה ושומרון, הגבול המזרחי בבקעה ובצפון
האם אפשר לתרום לביטחון המתיישבים ביהודה ושומרו? האם גדר ההפרדה...
היתרונות והאתגרים של ריגול עסקי ובדיקת פוליגרף בעבודה 
ריגול עסקי: הבנה מעמיקה ריגול עסקי הוא תחום שמטרתו לאסוף מידע...
פתרונות משפטיים שמונעים סכסוכים מיותרים
מה זה "מניעת סכסוכים" בהקשר משפטי מניעת סכסוכים היא שימוש בכלים...
לראשונה במעלה יוסף: 'מעלה מעלה' - פסטיבל קיץ חגיגי להחזרת התרבות והתיירות לגליל המערבי
פסטיבל 'מעלה מעלה' יתקיים לראשונה באוגוסט (9-11.8), שלושה ימים של...
חוויה מוטורית ברמה אחרת: אליפות ישראל בדריפט מגיעה לצפון הארץ: Drift Fest יתקיים ב־12–13 באוגוסט בכרמיאל
ההתאחדות לנהיגה ספורטיבית בישראל תקיים את אירוע Drift Fest כרמיאל,...
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א השתתפו ביום עיון ה-7 שנערך במרכז רפואי צפון (פוריה) ועסק בנושאים רפואה דחופה, טראומה ורפואת חירום
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א מצפון הארץ, הגיעו ליום עיון...
פופ-אפ יקב הרי גליל במתחם דפנה'לה - יום חמישי, 23.07.2026- "דפנה'לה", בכניסה לקיבוץ דפנה, בגליל העליון
"דפנה'לה"- מתחם התיירותי הקולינרי, בכניסה לקיבוץ דפנה, מזמין לפופ-אפ של...
דילוג לתוכן