תמיד אומרים שפירות קפואים הם הרבה פחות. הרבה פחות טעימים, הרבה פחות בריאים, וכמובן איך שכחנו- הרבה פחות טריים:) אבל לפעמים אין לנו דרך אחרת לצרוך אותם. יש פירות עונתיים, ויש פירות שקנינו יותר מדי ופשוט חייבים להקפיא אם לא לזרוק ודי, ולפעמים פירות קפואים פשוט זולים יותר. האם באמת פירות קפואים אינם מומלצים? נכון, לא חשבנו שלאוכמניות קפואות יהיה טעם לזה של אוכמניות טריות, ובכל זאת, מתי ואיך ניתן להשתמש בפירות קפואים ומה אפשר לעשות כדי שההקפאה תהיה יעילה? כחברה המשווקת גם פירות קפואים ועומדת מאחורי איכות מוצריה, אנחנו מזמינים אתכם לבוא איתנו לסיבוב הכרות עם פירות קפואים כמו שצריך.
הקפאת פירות מומלצת או לא
באופן כללי, אפשר להשתמש בהרבה אופנים בפירות קפואים. בין אם הקפאתם בבית את הפירות מהנגלה הקודמת של הרכישה הגדולה שלכם כדי שלא ירקיבו, ובין אם אתם רוכשים חבילת פירות קפואים כיוון שהיא זולה יותר מרכישת פירות טריים, אם הפירות הקופאו ונשמרו כמו שצריך אתם תוכלו להשתמש בהם למגוון שימושים בתפריט שלכם ולהנות מטעם מצוין. אמנם נכון, החלק שנהרס תמיד בכל הקפאה הוא המרקם של הפרי, אשר בדרך כלל אינו עסיסי אחרי הפשרה, ומרקמו לא מספיק נעים כפי שהוא, ולכן נעדיף שלא לצרוך פירות קפואים באופן חי כפרוסות או פלחים, קוביות או סלט חי. אבל יחד עם זאת, לכל ליפתן או מרק פירות אנחנו בהחלט יכולים להשתמש בפירות קפואים, וכמובן איך שכחנו- שייק פירות קפואים יהיה מושלם לא פחות משייק טרי. ככלל, כאשר המרקם של הפרי משתנה אם בבישול ואם בריסוק, אפשר להשתמש ללא חשש בפירות קפואים, אלא אם כן הפירות הוקפאו שלא כמו שצריך.
איך מקפיאים פירות נכון
למעשה, הקפאת פירות היא תהליך מקצועי, שכמו כל עניין מקצועי דורשת מקצועיות בתחום. אם תקפיאו אצלכם בבית פירות שרכשתם טריים, לא בטוח שתקבלו בחזרה את טעמם המקורי כאשר תפשירו אותם, ולפעמים תגלו שהם מלאי מים ולא כשירים לשימוש כלל. כדי לקבל טעם איכותי בפירות לאחר הקפאה יש צורך בהקפאה מדויקת בטמפרטורה נכונה וללא אוויר, במקפיא מהיר שיעניק מכת קור ויגן מחדירת ריח לפירות. רכישת שקית פירות קפואים של חברה איכותית תבטיח לכם את מה שהמקפיא הביתי שלכם אינו יכול להבטיח לכם. חפשו באתר ברי פרי את חבילות הפירות הקפואים ותתחילו להנות ממה שמתאים לכם.