המתנדבים אוהבים אותו , המשפחות הנצרכות מברכות אותו , יו"ר ומייסד העמותה מרעיף עליו שבחים, עילאי כרסנטי פועל בעמותת סל"ע הרבה הרבה מעבר למחוייבות האישית.
ציון גבאי: " עילאי הוא התקווה שלנו במדינת ישראל , עילאי מייצג דור של ערכים , נתינה, מסירות ואהבת אדם, עילאי מתייצב ראשון והולך אחרון, אהבת הזולת בוערת בעצמותיו."
את עילאי כרסנטי מעפולה, תלמיד כיתה יא' בכפר הנוער ניר העמק תוכלו למצא בעמותת החסד הוותיקה, סל"ע , מרים ארגזים, אורז מנות מזון, מחייך לקשיי היום, מאיר פנים, תמיד בתנועה.
"עילאי הוא נכס לעמותה , הוא נער מלא במוטיבציה ורצון לתת מעצמו, יש לו פנים מאירות ורצון עז לתת לאחרים בענווה ובצניעות" אומרת קטיה, מ"מ רכז המתנדבים בעמותה.
ציון גבאי , יו"ר ומייסד העמותה, גומר את ההלל על אישיותו הנעימה והמאירה של עילאי כרסנטי: " זו לא עוד מחוייבות אישית, זה נער נפלא , חדור במוטיבציה לתת מעצמו מבלי לקבל תמורה, אנחנו נהנים מעילאי שהפך לחלק בלתי נפרד מהעמותה. מבחינתנו הוא עבר בקלי קלות עשרים יחידות בגרות ,בנתינה ובערכים חשובים ביותר." אומר ציון גבאי.