צילום: אלפונסו

רשת חינאווי wine &more השיקה את מסעדת הבשרים פורטר האוס, בנוף הגליל הצמודה למתחם הקולינרי הייחודי בארץ, אשר הושקעו בו מיליוני שקלים. התפריט בניצוחו של השף הנודע דוד אלמקייס ( דוד ויוסף לשעבר) האורחים נדהמו לגלות שלצד המסעדה המושקעת המתמחה בבשרי פרימיום, במתחם קיימת קצביית פרימיום מהגדולות בארץ, מעדניה עם למעלה מ-200 סוגי גבינות מיובאות, חדר סיגרים, חדר יישון בשר, חדר יישון יינות, גלריית אירוח למפגשים מצומצמים ועוד.

צילום: אלפונסו

 

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here