רופאי א.ר.ם התנדבו במרכז הרפואי של מכבי שירותי בריאות בנהריה למען חיילי כוחות הביטחון

רופאי א.ר.ם התנדבו במרכז הרפואי של מכבי שירותי בריאות בנהריה למען חיילי כוחות הביטחון
קרדיט צילום: מכבי שירותי בריאות

מרפאות מכבי שירותי בריאות בנהריה נרתמות: ניידת עזרה ראשונה של א.ר.ם, הגיעה בשבוע שעבר למרכז הרפואי בוולפסון, שם טיפלו בהתנדבות הרופאים בכ-30 חיילים. בנוסף, שירותי טיפת החלב של משרד הבריאות הועברו למרפאת באחד העם עד להודעה חדשה

במרכז הרפואי של מכבי שירותי בריאות בוולפסון נבדקו בשבוע שעבר עשרות חיילים על ידי צוותי רפואה מא.ר.ם על ידי ד"ר ניר הלוי מא.ר.ם וד"ר אביגיל ארד וסייעה להם אשת צוות מא.ר.ם דורית לויאן. 'הארמבולנס' היה אמור להגיע לצפון לבדוק בשטח חיילים, אולם לאחר שהתברר כי האזור אליו מתוכנן להגיע רווי בכבישים אדומים בהם מסוכן לנסוע, גייס קצין רפואה ראשית את מכבי שירותי בריאות בנהריה שנענו בשמחה לבקשה והקצו חדר טיפולים לצוות א.ר.ם. הבדיקות המבוצעות בניידת העזרה הראשונה כוללות: בדיקת א.א.ג כללית, בדיקת סינוסים ומערכת הנשימה ע"י ציוד טכנולוגי מתקדם, בדיקות אוזניים, ניקוי מאטימות אוזניים, בדיקות לוע וגרון וטיפול בדלקות באזורי הא.א.ג.
בנוסף, במכון לבריאות הילד והמשפחה של מכבי שירותי בריאות ברחוב אחד העם, אוישו ארבעה חדרים לטובת שירותי טיפת חלב של משרד הבריאות. מאז החלה המלחמה, שירותי הרפואה של מב"ר הועברו למתחם של מכבי בזכות היכולת להעניק מרחב מוגן מותאם בשעות חירום, ובכך מאות תינוקות ימשיכו לקבל מענה רפואי ולהמשיך את הרצף הטיפולי.
ג'קי סננס, מנהלת מכבי במרחב גליל מערבי:" בימים מאתגרים אלו אנו עושים כל שביכולתו כדי להקל על התושבים ועל כוחות הביטחון ולספק לכל מי שצריך שירותי רפואה – בכל מקום ובכל עת. מרפאות מכבי בנהריה ממשיכות לפעול כסדרם ולהעניק מעטפת שירותי רפואה וקורת גג ככל הניתן ובכך לשמור על הרף הטיפולי של חברות וחברי מכבי גם בצפון כמו בכל הארץ. כולנו תיקווה לימים שקטים ולכולנו יש חלק לתרום לכך".

מנכ"לית א.ר.ם, נעה מנלה:" בתקופה זו, בה כל אחד עושה כמיטב יכולתו לתרום לחוסן הפיזי, הנפשי והחברתי במדינה היקרה שלנו, ה'ארמבולנס' מהמרכז הרב-תחומי לרפואת אף אוזן גרון זו התרומה שלנו. ניידת העזרה הראשונה של א.ר.ם תמשיך בפעילותה ובאזורים נוספים אליהם ניקרא. בתקווה לימים טובים יותר שיגיעו במהרה, ומאחלים לכולם בריאות איתנה".

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
בטקס חגיגי נחנכה מרפאת עין שרה החדשה בקניון עופר
בהשתתפות רב העיר ישעיהו מייטליס, מנהל מחוז חיפה וגליל מערבי...
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א השתתפו ביום עיון ה-7 שנערך במרכז רפואי צפון (פוריה) ועסק בנושאים רפואה דחופה, טראומה ורפואת חירום
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א מצפון הארץ, הגיעו ליום עיון...
הורים שימו לב: מתחמי "נקודה טובה" בחופי איגוד ערים כינרת למניעת מצבי סיכון בבני ובנות נוער מכל הארץ - שיצאו לחופשת הקיץ
מתחם חוף כורסי מופעל עד ה-30 ביולי ובחוף שקמים יחל...
הכרה אקדמית יוקרתית למחוז צפון של כללית
הפקולטה לרפואה בגליל ע"ש עזריאלי באוניברסיטת בר אילן בצפת העניקה...
הבנת הפרעות אכילה והטיפול בהן
מרכז לטיפול בהפרעות אכילה בישראל קיימים מספר מרכזים המתמחים בהטיפול בהפרעות אכילה....
סיפורו המרתק של חייל המילואים חיים מלספין המציין 1000 ימי מילואים בעזה ולבנון כשהוא ממשיך להילחם, לשקם, ולבנות גשרים בין ישראל לעולם
בתקופה קשה ומאתגרת במיוחד עבור תושבי הצפון בפרט ומדינת ישראל...
כללית מרחיבה את שירותי הבריאות בשלומי: מרפאה חדשה נפתחה בשכונת יערית
כללית ממשיכה להרחיב את שירותי הבריאות בגליל המערבי עם פתיחת...
יום הפראמדיק הלאומי: הכנרית הדרוזית שמצילה חיים כפראמדיקית במד"א
"אני מקבלת המון אהבה ותמיכה מהסביבה שלי במיוחד כשרואים אותי...
דו"ח מבקר המדינה: נהריה, קריית שמונה ומגדל העמק
מבקר המדינה: תשתיות הניקוז בנהרייה עדיין לא ערוכות לשיטפונות. בספטמבר האחרון...
כללית שער הגיא - מרפאה חדשה לרפואת משפחה וילדים
כללית ממשיכה להרחיב את שירותי הבריאות בקהילה עם פתיחתה של...
דילוג לתוכן