כללית מרחיבה את השירותים במרכז לרפואה יועצת בצפת: בדיקת הולטר לחץ דם

כללית מרחיבה את השירותים במרכז לרפואה יועצת בצפת: בדיקת הולטר לחץ דם
קרדיט: דוברות כללית

כחלק מהרחבת השירותים והנגשתם לקהילה, השיק מחוז צפון בכללית שירות חדש במרכז לרפואה יועצת בצפת, בניהולו של ד"ר ראשד אבו סאלח – בדיקת הולטר לחץ דם. השירות החדש מאפשר ניטור רציף של לחץ הדם לאורך 24 שעות, ומספק לרופאים תמונה מקיפה ומדויקת על השינויים בלחץ הדם ומעקב לחץ דם גבוה.

בדיקת הולטר לחץ דם היא בדיקה לא פולשנית המתבצעת באמצעות מכשיר נייד קטן המחובר לזרוע ומתנפח אוטומטית כל 20-30 דקות במהלך היום וכל שעה בלילה. הבדיקה מאפשרת מעקב אחר ערכי לחץ הדם בזמן פעילות יומיומית רגילה, במהלך מאמץ ובשעות השינה.

"הבדיקה פשוטה לביצוע ואינה מפריעה לשגרת היום. אנחנו מקדישים זמן להדרכה מפורטת של כל מטופל, מסבירים כיצד להתנהל עם המכשיר ומספקים מענה לכל שאלה. המטרה שלנו היא שהמטופל ירגיש בטוח ונינוח לאורך כל הבדיקה" מסבירה נעמה הרשקוביץ, מנהלת הסיעוד במרכז.

הבדיקה מומלצת במיוחד למטופלים הסובלים מיתר לחץ דם שאינו מאוזן, למטופלים עם תנודתיות בערכי לחץ הדם, ולמטופלים הנוטלים תרופות להורדת לחץ דם ונדרש מעקב אחר יעילות הטיפול.

"הבדיקה מאפשרת לנו לקבל תמונה מדויקת של מצב המטופל לאורך היממה, מה שמוביל להחלטות טיפוליות מושכלות יותר ולשיפור משמעותי באיכות הטיפול. השירות החדש מצטרף לשירותים הניתנים במרכז ומשקף את המחויבות שלנו לספק רפואה מתקדמת ונגישה למטופלינו " סיכם ד"ר ראשד אבו סאלח, מנהל המרכז.

השירות ניתן למטופלי כללית בהפניית רופא המשפחה או קרדיולוג, וניתן לפנות למוקד זימון התורים של כללית או באמצעות האפליקציה.

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
פער של יותר מ־125 ש״ח: נטו חיסכון עם סל הקניות הזול ביותר גם בעפולה
סקר השוואת מחירים שערך מכון הסקרים רושינק בין רשתות השיווק...
הישג בינלאומי לאקדמית צפת: ד"ר בועז מילר מונה לעורך בכתב עת מדעי מוביל בעולם
ראש החוג למערכות מידע באקדמית צפת מונה ל-Associate Editor בכתב...
בטקס חגיגי נחנכה מרפאת עין שרה החדשה בקניון עופר
בהשתתפות רב העיר ישעיהו מייטליס, מנהל מחוז חיפה וגליל מערבי...
מועצת שלומי העניקה מלגות ל-140 סטודנטים בהיקף של כ-1.5 מיליון ש"ח: "משקיעים בדור העתיד גם בימים של אתגר"
המועצה המקומית שלומי קיימה השבוע את טקס חלוקת מלגות העידוד...
פעילות וסיוע של מתנדבים בהגנה על יהודה ושומרון, הגבול המזרחי בבקעה ובצפון
האם אפשר לתרום לביטחון המתיישבים ביהודה ושומרו? האם גדר ההפרדה...
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א השתתפו ביום עיון ה-7 שנערך במרכז רפואי צפון (פוריה) ועסק בנושאים רפואה דחופה, טראומה ורפואת חירום
כ-160 חובשים ופראמדיקים של מד"א מצפון הארץ, הגיעו ליום עיון...
פופ-אפ יקב הרי גליל במתחם דפנה'לה - יום חמישי, 23.07.2026- "דפנה'לה", בכניסה לקיבוץ דפנה, בגליל העליון
"דפנה'לה"- מתחם התיירותי הקולינרי, בכניסה לקיבוץ דפנה, מזמין לפופ-אפ של...
הורים שימו לב: מתחמי "נקודה טובה" בחופי איגוד ערים כינרת למניעת מצבי סיכון בבני ובנות נוער מכל הארץ - שיצאו לחופשת הקיץ
מתחם חוף כורסי מופעל עד ה-30 ביולי ובחוף שקמים יחל...
הכרה אקדמית יוקרתית למחוז צפון של כללית
הפקולטה לרפואה בגליל ע"ש עזריאלי באוניברסיטת בר אילן בצפת העניקה...
שני אמנים צפונים, במה אחת: אברהם טל ובן צור נפגשים בפסטיבל "בין הכרמים" במרום הגליל
אחד גדל למרגלות החרמון, השני צמח בסמטאות צפת. שניהם הפכו...
דילוג לתוכן