איש העסקים יצחק בן שבו בספר ביכורים ייחודי ומפתיע ,אהבה בצל משבר 

 איש העסקים יצחק בן שבו בספר ביכורים ייחודי ומפתיע ,אהבה בצל משבר 
קרדיט: יח"צ

כותרת: "שני בתים מלא אהבה"

פתיח: יצחק בן שבו, יליד בית שאן, כיום תושב רעננה הוא אבא אוהב ומסור במיוחד, עד כמה מיוחד? תקראו בספר הביכורים הייחודי שכתב ויוצא כעת לאור, שני בתים , מלא אהבה", סיפור על אהבה גדולה הצומחת גם בעת משבר אישי ועוטפת את המשפחה גם ברגעי ההתמודדות לנוכח האתגר בחיים של אושר עם זוג הורים בנפרד, שני כלבים ורוח טובה גדולה המנשבת מבינות לדפי הספר המרגש. 

"זהו סיפור חיים, על החיים, משמעותם והיכולת לצמוח בכל מצב, אבל לא סתם צמיחה שגרתית אלא צמיחה של אהבה וטוב", אומר בן שבו. 

"הבית שלי הוא בית מושלם, בית רגיל עם מטבח וסלון, מקרר, מיטה, מחשב וארון. כשאני יושב בחדר ומביט מהחלון, בשדה ממול מפליג הדמיון. ככה זה אצל אבא בבית שלי המיוחד, כי כמוהו בעולם יש רק אחד. אצל אמא בבית שלי ….." רוצים לדעת מה קורה בבית של אמא? תשובה מרתקת תמצאו בספר החדש, 'שני בתים , מלא אהבה', ספר מרגש וייחודי הכתוב בשפה קולחת  שכתב יצחק בן שבו ובו שילב הומור רגיש לצד מציאות מורכבת ובעיקר ראייה מפוכחת כמשתקף בעיני ילד להורים שהחליטו להיפרד ולהותיר את עולמם של ילדיהם שלם ועטוף בקרום עדין של אהבה משותפת ומשולבת. את דפי ספר הילדים הייחודי והיפה אשר יצא בהוצאת ספרי האיכות "עכשיו אפשר", מעטרים ציוריה של הציירת ליהי הברי.

"הספר הזה נולד מתוך המציאות, מתוך חוויית החיים, אומר יצחק בן שבו ומוסיף, מטרת העל של הספר היא בצורך לתווך לילדים וגם להורים את החוויה שנכפתה עליהם תוך התעוררות למחשבה ושיח חיובי. 

מדף הספרים של החברה הישראלית בפרט והחברה הגלובלית בפרט גדוש בספרים העוסקים בפרידות בין בני זוג וההשלכות על הילדים, בספר הילדים שכתבתי 'שני בתים , מלא אהבה', אני מספר את הסיפור מעיניהם של ילדיי כפי שחוויתי אותם, לנוכח האתגרים והמורכבויות בשינוי אשר התחולל במשפחה, שינוי שבמקום אחר זורע בלבול, כאב עצום, אכזבה ותסכול, הצלחנו ביחד ליצור מודל שונה, מודל של שני בתים אוהבים, מכילים, עוטפים ומתמודדים תוך זיהוי מקדים של קושי ואתגר. 

זהו ספר הנוטע תקווה, המהווה הצצה לתוך שני בתים של ילד אחד, מבלי לייצר שריטות ולהותיר צלקות, זהו סיפור מהחיים על החיים".

יצחק בן שבו מאמין שהספר "שני בתים, מלא אהבה " ,הוא ספר חובה אשר ראוי שיהיה בכל גן ובית ספר יסודי במדינת ישראל .

"את הספר כתבתי שלא למטרות רווח אלא כשליחות רעיונית בהביני את הצורך הקיים בקרב הורים גרושים המבקשים לייצור עולם טוב , חיובי , ראוי ואיכותי לילדיהם"

את הספר בחר יצחק בן שבו להקדיש לכוכבים של חיו , ילדיו , אופיר , נועה ואריאל . 

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
מורי ותלמידי תיכון אמירים ייצגו את בית שאן בחידון הציונות הארצי. גמר התחרות נערכת על ידי המועצה הציונית בישראל
החידון, ששלביו המוקדמים ארעו תוך כדי המלחמה בלמעלה מ-60 יישובים...
מחזירים את המים לטבע: קק"ל ועיריית בית שאן מחיות יותר מ־5 ק"מ של ערוץ טבעי ומובילות מים חזרה לבית שאן
בהשקעה של עשרות מיליוני שקלים אושרה התוכנית ליצירת תוואי זרימת...
שיעור בציונות ובאהבת ישראל: במוזיאון בית שאן במעמד בני המשפחה הושק הספר: " הפנינה מבית שאן"
במשך שעות ארוכות ישבו ילדיהם, כלותיהם וחתניהם של פנינה ושלמה...
סיפור עלייתם וקליטתם של החלוצים שסיפורם הנפלא טרם זכה להכרה הראויה. הפנינה מבית שאן
שנה חדשה, ספר חדש. ספר הילדים המרגש, 'הפנינה מבית שאן',...
בית שאן מצטרפת למהפכת היערות הקהילתיים של קק”ל
היום (חמישי) נחתמה בבית שאן אמנה בין קרן קימת לישראל...
נירעותק מרחיבה פעילות בינלאומית - מקימה חברת בת חדשה בקרואטיה
נירעותק, אחת החברות המובילות בתחום פתרונות ההדפסה והתוויות, מקיבוץ ניר...
תלמידי טבריה ובית שאן יצרו מוצרים בטכנולוגיית לייזר במסגרת סמינר יזמות של קק"ל
תלמידים מבתי הספר בטבריה ובית שאן השתתפו בשבוע שעבר בסמינר...
בית חכם בעמק
ויטראה פתרונות בית חכם בע"מ תציג חדשנות טכנולוגית ועיצובית בועידת...
מיזם חדש של מרכז מעשה ומשרד החינוך יכשיר צעירים מוכשרים מהפריפריה לתפקידי מפתח בשירות הציבורי, ובפרט בתחום החינוך
מרכז יסודות של עמותת מרכז מעשה יוצא במיזם משותף ביחד...
"אם הייתי מבצעת את בדיקת הממוגרפיה בזמן, הגילוי המוקדם היה מונע את כל הטיפולים הקשים שעברתי בגלל סרטן השד"
"אם הייתי מבצעת את בדיקת הממוגרפיה בזמן, הגילוי המוקדם היה...
דילוג לתוכן