איך אתם אופים את המוצרים שאתם משווקים במאפייה שלכם? מה פרוש איך, התנור כמובן. אס כן, ברור שאופים בתנור, כמו כולנו, אבל ההבדלים העצומים בין המאפיות נוצרים בעיקר בגלל ההבדלים בתנורים שמותקנים בהם, ויש לא מעט כאלו. האם אתם בטוחים שהתנור שלכם מתאים לצרכים שלכם? אולי אתם עובדים כפול או מפסידים זמן, כסף ואנרגיות, בגלל שאין לכם בשטח תנור שמותאם במדויק לצרכים שלכם? אז אמנם די קשה לקבוע זאת בלי הכרות מעמיקה עם הנתונים האישיים של שטח העבודה שלכם, אבל באופן כללי חשוב שתדעו כי עולם האפייה הטכנולוגי עבר בשנים האחרונות שדרוגים משמעותיים בשורה של פרמטרים, וביניהם התפתחות עצומה בכל מה שנוגע לפרקטיות ויעילות התנורים התעשייתיים, מתוך הבנה שזה מה שהכי חשוב בתכלס במהלך העבודה. אז אם חשבתם שאנחנו מוכרים רק מכונות עבודה, מתברר שיש לנו הרבה מה להציע עבורכם חוץ ממלוש תעשייתי או מרדדת בצק מקצועית- תנור ששווה לשלם עליו.
איך מתאימים לכם תנור
לא חייב שיהיה מדובר דווקא במאפייה, זו יכולה להיות קונדיטוריה או רשת קייטרינג והסעדה, אפילו מלון או מסעדת בוטיק, אתם נדרשים להשתמש בתנור לצורך אפייה באופן כמעט יומיומי ולפעמים אפילו באופן רציף לאורך היום. האם התנור שלכם מעסיק אתכם יותר ממה דהוא אמור להעסיק אתכם במהלך העבודה האינטנסיבית שלכם במטבח? כדי לדעת זאת, עליכם לערוך הכרות עם שוק התנורים התעשייתיים העצום. למשל, אם תדעו שקיים כיום בשוק תנור מסתובב, ייתכן מאד שתאמרו לעצמכם- וואו, איך לא חשבתי על זה קודם, כמה זמן וכוחות יכול תנור כזה לחסוך לי במהלך העבודה התזזיתית שלנו באזור האפייה. איך לא ידעתם קודם שקיים מוצר כזה בשוק? אילו הייתי מתקין תנור מסתובב הייתי חוסך מן העובדים שלי את הריצה הלוך חזור, את המאמץ ואת השחיקה והעצבים סביב זה. תנור מסתובב הוא דוגמא מצוינת לכך שניתן לחסוך זמן ולהרוויח הרבה יותר מן המאפייה שלכם, אם יש בה מכשור מדויק ומותאם לצרכים שלכם.
התאמה לסוג המאפים שלכם
עולם התנורים הרחב מציע התאמה מדויקת לכל מאפייה ומטבח, לא רק מבחינת צורת העבודה ואופי ההתנהלות במטבח, אלא גם מבחינת התוצרת שאתם מציעים. לחם שנאפה בתנאים ייעודיים לו, כפי שמציע תנור לחם– יהיה הרבה יותר עסיסי, לעומת לחם שנאפה בתנור המתאים לעוגות או לעוגיות. רוצים עוד רעיונות? א.ס סוכנויות חדשנות באפייה יגלו לכם.