קרדיט: Pixabay

בשבוע שעבר עובדי מפעל מילופרי עברו במשך יומיים את מבדקי ה-BRC הבינלאומיים, אשר מוודאים עמידה בתקן הבינלאומי לבטיחות מזון. תקן הכולל סעיפים בתחום בטיחות המזון כגון בקרת גופים זרים וניהול אלרגנים, הושם משקל רב יותר לבדיקות GMP בשטח, הנחיות לקביעת אזורי רמות סיכון בייצור והפרדת אזורים, התייחסות מעמיקה לאתגר העקיבות ועוד.

התקן מונה 9 קטגוריות בהן צריך המפעל לעמוד:

  • מחויבות ההנהלה-מחויבות הנהלה בכירה השתפרות מתמדת, מבנה ארגוני, אחריות וסמכות ניהולית.
  • תוכנית בטיחות מזון-HACCP.
  • מערכת ניהול האיכות ובטיחות המזון.
  • תשתיות האתר וסביבתו
  • בקרת המוצר
  • בקרת התהליך
  • עובדים
  • מתחמי יצור בסיכון גבוה (HR) , מתחמי יצור מוגנים (HC) ומתחמי יצור מוגנים באווירת החדר (AHC)
  • פרק רשות –מסחר במזון שרק מאוחסן בארגון (ללא שינוי במוצר)

תמיר פורת, מנכ"ל מילופרי: "בשבוע שעבר סיימנו מבדק BRC שנערך במשך יומיים במפעל.

בגאווה גדולה קיבלנו את התשובה כי שמרנו על הציון הגבוה שלנו. על אף כל אירועי הקורונה שעברנו והאתגרים שעוד ניצבים בפתחנו.

נמשיך להשתפר ולשמור על ההובלה בצמרת הענף גם בשנים הבאות אני מבקש לעובדים המסורים שלנו שעמדו בייעדים למרות התקופה המאתגרת, אני מבקש להודות לכל אחת ואחד מהעובדים על תרומתו."

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here