רשת מלונות פתאל מציעה סופ"שים קולינריים במלון 'כנען' מקולקציית Fattal Limited Edition בתכנית: חופשת Wellness חורפית בגליל לצד קולינריה עילית עם שף עמוס חיון שיארח שפים מובילים, פאנלים מקצועיים ועוד

רשת מלונות פתאל מציעה סופ"שים קולינריים במלון 'כנען' מקולקציית Fattal Limited Edition  בתכנית: חופשת Wellness חורפית בגליל  לצד קולינריה עילית עם שף עמוס חיון  שיארח שפים מובילים, פאנלים מקצועיים ועוד
מלון כנען צילום איה בן עזרי

בלב הגליל, בין נוף פתוח, שקט ואוויר הרים צלול, משיק מלון כנען מקולקציית Fattal Limited Edition  סדרת סופי שבוע קולינריים ייחודיים, שבמרכזה יעמוד השף עמוס חיון,  השף של בר היין '26.8' שבמלון, אשר יארח בכל סוף שבוע שף אורח מהבולטים בישראל. הסדרה משלבת קולינריה עילית, תרבות אוכל וחופשת Wellness חורפית, באירוח למבוגרים בלבד ובאווירה אינטימית ומוקפדת לחברי מועדון 'פתאל וחברים' בלבד.

שף עמוס חיון בר יין 26.8 צילום: אסף קארלה

במסגרת הסדרה יתקיימו שני סופי שבוע ייעודיים:
בתאריכים 5–7 בפברואר 2026 – יארח שף עמוס חיון את השף מוטי טיטמן (מסעדות 'מלגו ומילבר', 'ג’ונז'), ובתאריכים 5–7  במרץ 2026 – יתארח השף ארז קומרובסקי.

במהלך כל אחד מסופי השבוע יוגשו ארוחות גורמה מיוחדות ולצד החוויה הקולינרית, יכללו סופי השבוע גם פאנלים ומפגשים מקצועיים עם שפים ומומחי קולינריה, בהנחיית דוד קישקה, יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית. בנוסף, יוצע למשתתפים מערך רחב של פעילויות Wellness, בהן סדנאות יוגה, יוגילטיס, מדיטציה, צלילים מרפאים, ציור אינטואיטיבי, מוזיקה מן המזרח ותכנים נוספים, אשר כולם משתלבים ברוח השקטה, ההוליסטית והעמוקה שמאפיינת את חוויית האירוח בכנען.

בר 26.8 במלון כנען מרשת פתאל צילום איה בן עזרי

לב החוויה, בר היין 26.8:

הסיפור של בר היין 26.8  הוא סיפור של דרך: בלב הגליל, בגינת המלון היוקרתי 'כנען' מרשת פתאל, ממשיך השף עמוס חיון את שפת המטבח שלו ומגיש תפריט של מטבח ישראלי מקומי ועונתי. התפריט נוצר מתוך דיאלוג עם חקלאים, יצרנים ומגדלים בטרואר המקומי, שהמרוחק בהם, יקב תל שיפון, נמצא ברדיוס של 26.8 ק"מ בלבד מהמקום (ומכאן שמו של בר היין). לאחרונה הושק בבר היין תפריט חורף חדש, המבוסס על חומרי גלם מקומיים, איכותיים וטריים, היוצרים חוויה קולינרית ייחודית. לצידו, מוגש תפריט יין המציג את הרפרטואר העשיר של יינות הגליל והגולן, כולל יקבי גראז’ זעירים ומיוחדים, לצד יינות נוספים מרחבי הארץ.

את חוויית הסופ"ש הקולינרי עוטף מלון 'כנען', מלון יוקרה למבוגרים בלבד (מגיל 16 ומעלה), הממוקם על ראש הר כנען ומשקיף על נוף עוצר נשימה של צפת העתיקה, הר מירון, הגליל והכנרת. המלון הוא חלק מקולקציית Fattal Limited Edition , קולקציית הדגל היוקרתית של רשת מלונות פתאל, הכוללת את מלון בוטניקה למרגלות הגנים הבהאיים בחיפה, את המלון האייקוני The Jaffa ואת מלון The Yacht הצפוי להיפתח במרץ הקרוב במרינה בהרצליה.

תמונת יחצ ארז קומרובסקי – צילום יהונתן בן חיים

מלון כנען מבוסס על תפיסתWellness  ו Wellbeing עמוקה המעודדת חיבור בלתי אמצעי לטבע, לרוגע, לרוחניות ולהאטה בקצב החיים. בהתאם לגישת ה Slow Stay  האירוח מתכתב עם עונות השנה ומשקף אותן בנופים, בטעמים, בריחות ובצבעים, ויוצר חוויית נופש יוקרתית, שקטה ומדויקת. עיצוב המלון, משלב בין עבר והווה בהשראת ההיסטוריה והטופוגרפיה הגלילית, תוך דגש מובהק על קיימות, חומרים טבעיים ואלמנטים אקולוגיים. לצד 119 חדרים וסוויטות הצופים אל חורש טבעי, כנרת והרי הגליל, מציע המלון מתחם ספא רחב ידיים, קולינריה מוקפדת, לובי-בר אינטימי ואוסף אמנות עכשווית מקומית שנאצר במיוחד עבורו, ויחד יוצרים חוויית אירוח שהיא הרבה מעבר לחופשה.

תמונת יחצ מוטי טיטמן – צילום אורי טאוב

הסופ"שים הקולינריים במלון 'כנען' מקולקציית Fattal Limited Edition  הם חלק משורת חופשות קונספט ייחודיות שמקיים מועדון 'פתאל וחברים' בשנים האחרונות, המשלבות בין נופש לתוכן ייעודי. פעילות המועדון מתמקדת ביצירת חוויות עומק בתחומי הקולינריה, התרבות, המוזיקה והלייף־סטייל ומציעה לחבריו ערך מוסף ממשי באמצעות אירועים ייחודיים, חופשות תוכן בארץ ובעולם, הטבות לינה והנחות קבועות, תוך חיבור בין אירוח מוקפד לתוכן איכותי.

** החבילה מתקיימת במלון 'כנען' על בסיס חצי פנסיון, מינימום שני לילות, עם תכנים משתנים בכל מועד, לחברי מועדון 'פתאל וחברים' ומצטרפים חדשים בלבד.

5-7 לפברואר, שף עמוס חיון מארח את השף מוטי טיטמן

5-7 למרץ, שף עמוס חיון מארח את השף ארז קומרובסקי

מחיר: החל מ־2,550 ₪ לזוג על בסיס חצי פנסיון

תמונת יחצ דוד קישקה – צילום אחיקם בן יוסף
בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
יום הפראמדיק הלאומי: הכנרית הדרוזית שמצילה חיים כפראמדיקית במד"א
"אני מקבלת המון אהבה ותמיכה מהסביבה שלי במיוחד כשרואים אותי...
מגדל העמק נבחרה לתכנית הדגל של משרד האנרגיה
העירייה תזכה לליווי מקצועי לקידום אנרגיה מקיימת, חיסכון בהוצאות החשמל...
פארק הזיתים החדש בנוף העמק
מגרש כדורסל חדיש, מסלול פאמפטרק, גינת יום הולדת ומיני אמפיתיאטרון:...
אשכול רשויות גליל מערבי והטכניון מקדמים מהלך אזורי להקמת קמפוסי STEM ומרחבי מצוינות
המהלך יחבר בין 20 רשויות האשכול, מערכת החינוך, האקדמיה, התעשייה...
מהתאונה שכמעט עלתה לו בחייו ליום של תקווה עבור הילדים: יותר מ-200 מתנדבים התגייסו למהפך ענק ב'כפר הילדים אס או אס' במגדל העמק
שש שנים לאחר שנפצע באורח אנוש בתאונה קשה והוגדר כמי...
משרד הבינוי והשיכון: בשורה לצפון: תוקף סופי לתוכנית המתאר של כרמיאל עם 38,500 דירות ו-124 אלף תושבים
תוכנית המתאר הכוללנית של כרמיאל (תכנית מס' 208-0773416), שקודמה על...
האקדמית צפת מצדיעה לסטודנטים משרתי המילואים
האקדמית צפת קיימה השבוע אירוע הוקרה מיוחד לסטודנטים המשרתים במילואים,...
'פסטיבל בין הכרמים' במרום הגליל – חוגג 20 שנה
המועצה האזורית מרום הגליל מציגה: הפסטיבל האהוב של הצפון במופעי...
ד"ר עליזה בלוך השתתפה בשבוע הספר בקריית שמונה והציגה את ספרה "להחזיק את הגשר הזה" - הספר היחיד שנכתב על קריית שמונה בתקופת המלחמה
"אנשי החינוך רואים שהגשר שמחזיק את החברה הישראלית רועד, אך...
דו"ח מבקר המדינה: נהריה, קריית שמונה ומגדל העמק
מבקר המדינה: תשתיות הניקוז בנהרייה עדיין לא ערוכות לשיטפונות. בספטמבר האחרון...
דילוג לתוכן