שף בבוסתן
צילום- תיירות עין זיוון

קטיף הדובדבן בעיצומו ברמת הגולן והשפית מאיה דרין, יועצת הקולינריה של התכנית 'מאסטר שף', הגיעה עם חברתה הטובה ביותר העונה גם היא לשם מאיה, לקטוף, לטעום ולצלם את שיאה של עונת הדובדבנים בבוסתן 'בראשית' שבתיירות עין זיוון.

שפית דרין למדה מאלכס קודיש, מנהל המטעים והכרמים בעין זיוון, על זני הדובדבן השונים, על ההצלחה בגידול פרי גדול ומתוק ביותר והיתרון של גידול מטעי דובדבן דווקא בצפון רמת הגולן.

לאחר מכן טעמו מזני הדובדבן השונים, נחו ברחבי הבוסתן וסעדו בבית המאפה מטרלו. לסיום נפלו שדודות במיטות המפנקות בבקתות היפות של כפר הנופש עין זיוון. עונת קטיף הדובדבן תמשך עוד 3 שבועות ואחריה תתחיל עונת קטיף פירות היער בבוסתן הגולן.

שף בבוסתן
צילום- תיירות עין זיוון

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here