יוחאי נאמן לצד רעייתו ריקי מימין ובתו נועה צילום רובי נוי

אורחים רבים נהרו ליקב קטרון המרהיב השוכן במצפה הושעיה שבעמק יזרעאל, בהם מנהלי קבוצת גרין לנטרן אשר רכשה 51% מאחזקת המפעל לפני כשלוש שנים • עוד בין האורחים, סת' לויט, מנכ"ל יצרנית הבשר האמריקאית Abeles & Heymann, אשר נרכשה על ידי מעדני יחיעם לפני כעשור

מימין ריצ'י האנטר יוחאי נאמן יוסף עליאש ויונתן אביבי מגרין לנטרן צילום רובי נוי

אירוע פרידה מרגש נערך ביום חמישי האחרון על ידי חברת "מעדני יחיעם", אשר מציינת שלב חשוב בתולדות המפעל, עם פרישתו של יוחאי נאמן, מי ששימש כמנכ"ל החברה ב-32 שנים האחרונות. אל יקב קטרון המרהיב ביופיו, השוכן במצפה הושעיה שבעמק יזרעאל, נהרו המוני מכרים, קולגות, חברים ומשפחה, בהם מנהלים רבים מענף המזון בארץ ובחו"ל, לקוחות וספקים וכמובן, עובדי המפעל הנרגשים. בין המכובדים שפקדו את האירוע נכחו מנהלי קרן גרין לנטרן, אשר רכשה 51% מאחזקת המפעל לפני כשלוש שנים, בהם ריצ'י האנטר, יוסף עליאש, דני בן רעי ויונתן אביבי. אורח מיוחד, אשר הגיע לאירוע במיוחד מארה"ב, היה סת' לויט, מנכ"ל חברת H&A, יצרנית הבשר הכשר האמריקאית אותה רכשה יחיעם בניהולו של יוחאי לפני כעשור.

יוחאי נאמן (71) החל את תפקידו כמנכ"ל מעדני יחיעם בשנת 1993. במהלך שנותיו כמנכ"ל הוביל את המפעל, אשר הוקם בשנת 1969 ומחזיק כיום כ-15% מנתח השוק, להישגים יוצאי דופן ועיצב את המותג המוכר ואהוב כפי שהוא כיום. מי שישמש כמחליפו של יוחאי הוא אוראל טויטו (41), תושב מושב גורן שבגליל המערבי, בעל תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה ותואר שני במינהל עסקים, אשר שימש בתפקידו האחרון כמנהל חטיבת המוצרים של חברת "עוף טוב".

יוחאי נאמן מימין לצד סת' לויט מנכל Abeles & Heymann האמריקאית ורעייתו צילום רובי נוי

יוחאי הנרגש נשא דברים, הודה למשפחתו, לשותפים ולעובדים שצעדו איתו לכל אורך השנים, ולרעייתו היקרה ריקי. יוסף עליאש, שותף מנהל בקרן גרין לנטרן, בירך את יוחאי והודה לו על המסירות והנאמנות לאורך השנים ותרומתו הרבה למפעל. "נמשיך את דרכו של יוחאי כמפעל קיבוצי עם צוות מנוסה ומסור ועם אוראל טויטו כמנכ"ל חדש, שאף הוא מצפון הארץ".

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here