נחנך האצטדיון העירוני המשודרג במגדל העמק

נחנך האצטדיון העירוני המשודרג במגדל העמק
קרדיט תמונה: דוברות עיריית מגדל העמק

הטקס נערך בהשתתפות יו״ר ההתאחדות לכדורגל משה שינו זוארץ. השקעה של כ-9 מיליון ש״ח, חזון קהילתי והתרגשות גדולה – העיר חוגגת אצטדיון משודרג שמציב סטנדרט מתקדם לספורט ולפנאי.

בהתרגשות גדולה ובגאווה מקומית נחנך האצטדיון העירוני המשודרג, בטקס חגיגי שסימן אבן דרך משמעותית בפיתוח תשתיות הספורט והפנאי בעיר. מדובר בפרויקט רחב היקף בהשקעה של כ-9 מיליון ש״ח, אשר מבטא קפיצת מדרגה של ממש באיכות המתקנים העירוניים ובמחויבות לעתיד הדור הצעיר.
טקס החנוכה התקיים במעמד ראש העיר יקי בן חיים, יו״ר ההתאחדות לכדורגל, מר משה (שינו) זוארץ, רב העיר הגאון הרב יצחק דוד גרוסמן שליט״א, חברי מועצת העיר, הנהלת העיר ונציגי קהילת הספורט המקומית.
האצטדיון המשודרג כולל תשתיות מתקדמות, מגרש איכותי וסטנדרטים מקצועיים גבוהים והוא מיועד לשמש בית חם לספורטאים, לקבוצות העירוניות, לבני הנוער ולקהילה כולה.
ראש העיר, יקי בן חיים, אמר בטקס: "זהו יום חג לעיר כולה. האצטדיון המשודרג הוא ביטוי ברור לחזון שלנו – עיר שמאמינה בדור הצעיר, משקיעה בקהילה ומבינה שספורט הוא הרבה מעבר למשחק. זה חינוך לערכים, לעבודת צוות, למצוינות ולגאווה עירונית. נמשיך להשקיע ולפתח למען תושבי העיר".
יו״ר ההתאחדות לכדורגל, משה (שינו) זוארץ, בירך והוסיף: ״העתיד של הקבוצות של מגד העמק הוא וורוד. יש בעלים חדשים, יש ראש עיר שדוחף, אין לי ספק שיהיו פה שינויים אדירים שיובילו לתוצאות. אנחנו הולכים להקים את הליגה הארצית בשנה הבאה, אני מקווה מאוד שמגדל העמק יקחו חלק כבר בקרוב אם הם רוצים להגיע אל הליגה הלאומית. אני מברך אותם בהצלחה".

בואו לקרוא מגוון כתבות מעניינות
יום הפראמדיק הלאומי: הכנרית הדרוזית שמצילה חיים כפראמדיקית במד"א
"אני מקבלת המון אהבה ותמיכה מהסביבה שלי במיוחד כשרואים אותי...
מגדל העמק נבחרה לתכנית הדגל של משרד האנרגיה
העירייה תזכה לליווי מקצועי לקידום אנרגיה מקיימת, חיסכון בהוצאות החשמל...
פארק הזיתים החדש בנוף העמק
מגרש כדורסל חדיש, מסלול פאמפטרק, גינת יום הולדת ומיני אמפיתיאטרון:...
אשכול רשויות גליל מערבי והטכניון מקדמים מהלך אזורי להקמת קמפוסי STEM ומרחבי מצוינות
המהלך יחבר בין 20 רשויות האשכול, מערכת החינוך, האקדמיה, התעשייה...
מהתאונה שכמעט עלתה לו בחייו ליום של תקווה עבור הילדים: יותר מ-200 מתנדבים התגייסו למהפך ענק ב'כפר הילדים אס או אס' במגדל העמק
שש שנים לאחר שנפצע באורח אנוש בתאונה קשה והוגדר כמי...
דו"ח מבקר המדינה: נהריה, קריית שמונה ומגדל העמק
מבקר המדינה: תשתיות הניקוז בנהרייה עדיין לא ערוכות לשיטפונות. בספטמבר האחרון...
הכדורגלן הבינלאומי עידן גולן, סטודנט להנדסת תעשייה וניהול במכללה הטכנולוגית נוף הגליל: "במונדיאל כמו בלימודים במכללה רק אחרי ההשקעה מגיע הניצחון"
עם פתיחת המונדיאל, התפנה הסטודנט – הכדורגלן, עידן גולן לשיחה...
בית שיקום קהילתי חדש ללוחמים שלקו בפוסט טראומה יפתח השבוע בעיר טבריה בטקס חגיגי בנוכחות ראש העיר ומוזמנים
בית שיקום קהילתי חדש יפתח ביום שלישי, 16 ביוני 2026 בשעה...
הממשלה אישרה תוכנית רחבת היקף לחיזוק ופיתוח הצפון
בהובלת שר הבינוי והשיכון חיים כץ המשרד יקדם מהלכי דיור,...
בצל המצב הביטחוני: נשיא המדינה ביקר בצפון הארץ
נשיא המדינה בפנייה בערבית לתושבים ולהנהגה בלבנון: ״הוקיעו את חיזבאללה...
דילוג לתוכן